Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Petrolul a câştigat meciul cu Energeticianul, dar Cornăţeanu nu e mulţumit: "Încă nu jucăm ce trebuie"

VIDEO | Petrolul a câştigat meciul cu Energeticianul, dar Cornăţeanu nu e mulţumit: "Încă nu jucăm ce trebuie"

Liga 2

Comentarii

Petrolul a obţinut o victorie extrem de importantă în lupta pentru promovare. Ploieştenii s-au impus cu 2-0 în faţa celor de la Energeticianul şi au venit la cinci puncte în spatele liderului din Liga a II-a, Sportul Snagov.

"Ne-am creat multe ocazii de gol, le-am ratat cu multă seninătate. După aceea, a intervenit o anumită crispare din cauza rezultatelor şi punctelor pe care echipele din faţa noastră le aveau. Încă suntem închistaţi, încă nu jucăm ce trebuie să jucăm în acest moment. Sper ca această victorie să ne readucă încrederea pe care o aşteaptă toată lumea. Noi în acest meci trebuia să marcăm mai multe goluri ca să prinzi încredere mai multă, să te descătuşezi. Suntem cinci echipe care ne vom bate până în ultima etapă. Deocamdată, noi am fost singurii care am făcut un pas greşit" , a declarat antrenorul Petrolului, Mugurel Cornăţeanu, pentru Telekom Sport.
 
"Nici nu se pune problema să ne gândim că nu o să promovăm. Trebuie de la meci la meci să luăm pas cu pas totul şi să câştigăm cât mai multe meciuri. O promovare, pentru orice jucător, poate da moral şi poate să îi schimbe cariera" , a spus Robert Moldoveanu.

VIDEO rezumatul partidei + declaraţiile:

Afla mai multe despre: cornateanupetrolulploiesti 

viewscnt
Articole similare