Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Petrolul - Aerostar 1-4. Surpriză imensă în etapa a 12-a din Liga 2. Ploieştenii pierd categoric într-un meci jucat pe teren neutru

VIDEO | Petrolul - Aerostar 1-4. Surpriză imensă în etapa a 12-a din Liga 2. Ploieştenii pierd categoric într-un meci jucat pe teren neutru

Liga 2

Comentarii

Petrolul - Aerostar Bacău s-a terminat 1-4, într-un meci care a avut de toate: goluri, eliminare, penalty-uri şi nervi. Oaspeţii au produs o mare surpriză în etapa cu numărul 12 din Liga 2.

Aerostar Bacău a făcut instrucţie cu Petrolul în ultimul meci din runda a 12-a a ligii secunde. Meciul s-a jucat la Mogoşoaia, pentru că la Ploieşti va juca marţi naţionala sub 21 de ani partida decisivă cu Danemarca.

Patrick Popescu a dus-o în avantaj pe Aerostar, cu un gol superb din lovitură liberă. Pe finalul primei reprize, căpitanul Petrolului, Răuţă, a fost eliminat, la o fază în care oaspeţii marcaseră. Arbitrul a anulat însă golul şi a dictat penalty pentru Aerostar. Vraciu a făcut 2-0 pentru echipa din Bacău. Şi ploieştenii au beneficiat de o lovitură de la 11 metri, dar Tudor Saim a ratat.

În repriza secundă, Botic a tras în bară, iar la poarta cealaltă, Horia Ilie a marcat pentru 3-0. Petrolul a mai primit un penalty, iar de data aceasta s-a marcat. Vajushi a înscris golul de onoare al ploieştenilor. Scorul final a fost însă 4 la 1 pentru Aerostar, datorită golului reuşit de Zaharia. Petrolul rămâne pe ultimul loc de play-off, iar băcăuanii sunt tot penultimii în clasament. 

LIVE VIDEO | Petrolul - Aerostar 1-4 (Vajushi 84-pen / Popescu 31, Vraciu 40-pen, Ilie 60, Zaharia 89)

Echipele de start:

  • Petrolul: Kitanov - Olaru, Răuţă, Mondragon, Ţicu - Enache - Diarra, Ekollo, Botic, Tudor - Belleck
  • Aerostar: Cebotari - Alecsandru, Ardei, Chirilă, Corban - Popescu - Gavrilă, Ilie, Manole, Vraciu - Zaharia

Min 89. Gol din nou marcat de oaspeţi! Aerostar conduce acum cu 4-1. A marcat şi Zaharia

Min 85. Petrolul reduce din handicap din penalty. Autorul golului este Vajushi

Min 60. Gol Aerostar! Oaspeţii se desprind la 3-0. Rezultat neverosimil în etapa a 12-a a ligii secunde. Ilie este autorul golului

Min. 40 - GOL Aerostar! Bacăul face 2-0, cu Petrolul, din penalty. Vraciu a transformat cu siguranţă lovitura de la 11 metri.


Min. 31 - GOL Aerostar! Patrick Popescu deschide scorul cu un şut de la marginea careului!


18:40 - Avem echipele de start!


Petrolul şi Aerostar Bacău îşi dau întâlnire, luni seara, de la 19:30, într-un meci din etapa a 12-a din Liga 2, care se dispută la Mogoşoaia. Înaintea partidei directe, Petrolul e pe locul şase în clasament, cu 17 puncte, în timp ce formaţia din Bacău e pe locul 20 în ierarhia ligii secunde, cu doar patru puncte strânse.

Mai mult, Aerostar Bacău n-are nicio victorie în ultimele cinci meciuri din Liga 2, doar un egal, în ultima etapă, cu U Craiova 1948 (0-0). De partea cealaltă, Petrolul vine după un succes cu Rapid, 2-1, şi are două succese în ultimele cinci partide. În rest, echipa lui Viorel Moldovan a înregistrat două egaluri şi o înfrângere.

La capitolul întâlniri directe, cele două formaţii au mai jucat doar de două ori una împotriva celeilalte, iar de fiecare dată s-a impus Petrolul, cu 2-0 (în aprilie 2019, în Liga 2) şi cu 5-0 (în septembrie 2018, în Liga 2).

Focar de COVID-19 la Petrolul!

Oficialii Petrolului au anunţat, săptămâna trecută, că PCR periodice, realizate conform protocolului FRF, o dată la 14 zile, la începutul acestei săptămâni au fost depistate, în cadrul clubului ploieştean, 7 persoane cu rezultat pozitiv – 6 jucători si un membru al staff-ului auxiliar. Redăm mai jos, integral, comunicatul emis joi, 12 noiembrie, de cei de la Petrolul.

"Ca urmare a testării RT-PCR periodice, realizate conform protocolului FRF, o dată la 14 zile, la începutul acestei săptămâni au fost depistate, în cadrul clubului ploieştean, 7 persoane cu rezultat pozitiv – 6 jucători si un membru al staff-ului auxiliar. Cazurile confirmate se află în izolare, conform protocoalelor standard, iar o anchetă epidemiologică a fost întreprinsă pentru a limita rata de infectare în rândul clubului.

Contacţii direcţi rezultaţi în urma acestei anchete au fost testaţi potrivit procedurilor FRF, iar rezultatele acestora au fost negative. Jucătorii depistaţi iniţial ca fiind pozitivi pentru COVID-19 vor fi retestaţi în perioada imediat următoare.

Echipa este determinată să joace până la capăt şi să atingă obiectivul de a promova în prima ligă a campionatului de fotbal, respectând cu stricteţe toate procedurile în vigoare şi măsurile de protecţie impuse de autorităţi şi FRF. Efectivul total al lotului permite la acest moment desfăşurarea jocului următor"
, se arată în comunicatul Petrolului.

Afla mai multe despre: petrolulaerostarliga 2 

viewscnt
Articole similare