Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Petrolul - Clinceni 2-3. "Lupii" nu au reuşit să câştige în ultima etapă şi rămân şi la anul în Liga a 2-a

VIDEO | Petrolul - Clinceni 2-3. "Lupii" nu au reuşit să câştige în ultima etapă şi rămân şi la anul în Liga a 2-a

Liga 2

Comentarii

În ultima etapă din Liga a 2-a, Petrolul Ploieşti a fost învinsă, 2-3, pe teren propriu de Academica Cliceni şi va evolua şi sezonul viitor în al doilea eşalon fotbalistic din România.

Petrolul Ploieşti, care lupta cu Universitatea Cluj pentru locul de baraj, a pierdut în ultima etapă, scor 2-3 cu Academica Clinceni (goluri Marinescu ’41 – penalti, Rusu ’83 / Buziuc ‘8, ’28, Marrone ’72).


"Lupii" încă mai speră că pot termina sezonul pe locul de baraj şi astfel să forţeze revenirea în Liga 1. Meciul de pe Cluj Arena va avea loc sâmbătă, de la ora 17:00, în direct la Telekom Sport 1. Ca sa vezi Telekom Sport 1 si 2, ia-ti pachetul PLUS de aici: www.telekom.ro/plus.

Prahovenii sunt într-o luptă indirectă cu o altă echipă de tradiţie şi susţinută de fani, U Cluj, care va juca la aceeaşi oră, pe Telekom Sport 1, cu Pandurii Târgu Jiu. Înainte de ultima etapă, "lupii" se află pe locul patru, cu două puncte sub U Cluj, astfel că nu sunt la mâna lor. Singura şansă a celor de la Petrolul este ca U Cluj să facă egal sau să piardă, iar ei să câştige neapărat. 

Cei de la Academica Clinceni sunt deja promovaţi în Liga 1, dar se luptă până la finalul campionatului pentru locul 1 în Liga a 2-a. Înainte de ultima etapă sunt la un punct în spatele celor de la Chindia Târgovişte, care joacă de la aceeaşi oră cu Energeticianul. 

Afla mai multe despre: petrolulacademica clinceniliga 2 

viewscnt
Articole similare