Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Petrolul - Daco Getica 1-3. Înfrângere neaşteptată pentru lupi în cursa pentru promovare

VIDEO | Petrolul - Daco Getica 1-3. Înfrângere neaşteptată pentru lupi în cursa pentru promovare

Liga 2

Comentarii

Meciul a fost singurul al zilei de sâmbătă în Liga 2 şi în urma victoriei echipa lui Eugen Baciu iese din zona retrogradării.

Surprizele s-au ţinut lanţ în etapa cu numărul 32 din liga secundă. După Universitatea Cluj şi Petrolul a pierdut pe teren propriu. Aflată pe loc retrogradabil înaintea meciului de la Ploiesti, Daco- Getica a făcut spectacol în  prima repriză pe Ilie Oană. Stancu, Nsiah din penalty şi Grecu au marcat în poarta lui Bolboaşă.

În schimb, defensiva oaspeţilor a cedat o singură dată, la reuşita lui Arnăutu. Tot golgheterul ploieştenilor a avut şi singura ocazie mare din partea secundă. Petrolul-Daco-Getica s-a terminat 1-3 şi echipa lui Mulţescu a ratat şansa de a se apropia la un punct de locul de baraj.


Nu vezi Telekom Sport 1 şi 2? Ia-ţi pachetul PLUS de aici 

Petrolul respiră după ce a câştigat etapa trecută la Mioveni şi a rămas cu şanse importante în cursa promovării în Liga I. Ploieştenii sunt la 4 puncte în spatele Universităţii Cluj, echipa aflată acum pe loc de baraj şi au la dispoziţie şapte meciuri pentru a recupera distanţa. În runda cu numărul 32, lupii lui Gigi Mulţescu vor juca împotriva unei echipe care luptă pentru evitarea retrogradării.

  • LIVE VIDEO | Petrolul - Daco Getica, sâmbătă, 12:00, Telekom Sport 2

Daco Getica este prima sub linie cu două puncte mai puţin decât Energeticianul, formaţia aflată în acest moment în afara zonei fierbinte. Echipa lui Marius Baciu merge pe Ilie Oană, acolo unde Petrolul a pierdut o singură dată în acest sezon, chiar etapa trecută în faţa celor de la FC Argeş. Piteştenii aveau să piardă apoi chiar în faţa celor de la Daco Getica, iar cu acel succes bucureştenii au întrerupt seria de şase meciuri fără victorie în această stagiune.  

Afla mai multe despre: petroluldaco geticamulţescueugen baciu 

viewscnt
Articole similare