Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Petrolul - Daco Getica 3-0. Ploieştenii au obţinut prima victorie pe teren propriu

VIDEO | Petrolul - Daco Getica 3-0. Ploieştenii au obţinut prima victorie pe teren propriu

Liga 2

Comentarii

Petrolul s-a apropiat la un punct de podiumul ligii a 2-a, după prima victorie pe teren propriu din acest sezon.

Echipa lui Flavius Stoican a deschis scorul cu Daco Getica după numai trei minute. Cioinac a fost marcator. După încă zece minute, Ţicu a făcut 2-0 cu un şut fabulos de la 30 de metri. Forcingul lupilor a continuat în partea a doua, iar Hamza a fost la un pas să înscrie la primul său meci de la revenirea pe Ilie Oană. Zaharia a ratat şi el o bună şansă de a face 3-0, dar bara i-a salvat pe bucureşteni. Scorul final l-a stabilit Arnăutu cu 20 de minute înainte de final. Petrolul s-a impus cu 3-0 şi se pregăteşte acum de marele derby cu Rapid, care va fi în direct la Telekom Sport, miercuri, de la ora 16.


Ploieştenii au câştigat etapa trecută în faţa pandurilor după trei etape în care nu s-au lipit la victorie. În acest moment, lupii încheie prima jumătate a clasamentului, având 15 puncte obţinute, cu patru mai puţine decât ocupanta locului de baraj în acest moment, UT Arad. E adevărat că arădenii au două un joc mai puţin decât oamenii lui Flavius Stoican. De altfel, bănăţenii sunt singurii care s-au impus pe Ilie Oană în acest sezon, unul în care galben-albaştrii nu le-au bătut nici pe CS Mioveni şi Sportul Snagov, aşteptând încă primul succes pe propriul teren înacest campionat.

  • LIVE VIDEO | Petrolul - Daco Getica, duminică, 19:30, Telekom Sport 1

Adversara petrolului din această rundă, Daco Getica, este singura formaţie a Ligii 2 care nu are niciun egal în primele 10 etape ale stagiunii. Cele şase puncte au fost reuşite graţie a două victorii, împotriva celor de la Asu Poli Timişoara şi CSM Reşiţa. Bucureştenii au ajuns pe loc retrogradabil după ce au pierdut ultimele şase meciuri jucate în Liga 2. Totuşi Cioinac & Co trebuie să nu uite că în sezonul trecut, Daco Getica a reuşit să îi bată chiar pe arena Ilie Oană cu 3-1, eşec ce a îndepărtat Petrolul din lupta pentru promovare. 

Afla mai multe despre: petroluldaco geticaliga 2stoican 

viewscnt
Articole similare