Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Petrolul - Farul 1-2. Trupa lui Zicu a revenit spectaculos şi a dat lovitura pe final de meci

VIDEO Petrolul - Farul 1-2. Trupa lui Zicu a revenit spectaculos şi a dat lovitura pe final de meci

Superliga

Comentarii

Petrolul Ploieşti a pierdut pe teren propriu, scor 1-2, partida contra echipei Farul Constanţa. Gazdele au condus cu 1-0, dar Cruceru şi Bârnoi au întors meciul în favoarea constănţenilor

Farul a dat lovitura la Ploieşti pe final de meci. Echipa antrenată de Ianis Zicu a marcat în minutele de prelungire golul victoriei prin Bârnoi, după ce portarul Avram a respins gresit o minge.

Petrolul deschisese scorul încă din minutul 4 prin Valentin Ţicu, în urma unei erori a tânărului portar Andrei Udeanu. Golul egalizator al constănţenilor a venit de la Cruceru, care a transformat impecabil o lovitură de la 11 metri. 

Victorie pentru Farul pe terenul uneia dintre favoritele la promovare, iar Viorel Moldovan pare să aibă nevoie de şi mai mult timp pentru a structura un "11" care să-l ajute să o ducă pe Petrolul în prima ligă.


LIVE Petrolul - Farul 1-2 (Ţicu 4 / Cruceru 31, Bârnoi 93)

Echipele de start:

Petrolul: Avram – Mendoza, Răuţă, Manolache, Ţicu – Meijers, Tudor – Ekollo, Enache, Rodriguez – Balint
Antrenor: Viorel Moldovan

Farul: Udeanu – Leca, Lică, Ursu, Panait – Antoche, Greu – Bălan, Cruceru, Stoica – Măzărache
Antrenor: Ianis Zicu 


Min 90+3. GOL Farul! Fază controversată, însă Farul dă lovitura pe final de meci prin Bârnoi

Min 31. Gol Farul! Formaţia oaspete restabileşte egalitatea din penalty. Autorul golului este Cruceru

Min 4. Gol Petrolul! Gazdele deschid scorul în minutul 4 prin Ţicu


„Lupii galbeni” şi-au schimbat antrenorul cu care au ratat promovarea, obiectiv pe care să speră să îl îndeplinească anul viitor. În locul lui Costel Enache a fost instalat Viorel Moldovan. În ediţia trecută de campionat, Petrolul Ploieşti a încheiat pe locul 5 din şase play-off-ul ligii secunde, la două lungimi de baraj sau promovare, dar fără şanse matematice în ultima rundă. 

Petrolul a câştigat numai ultimul meci din play-off, scor 2-1 la Mioveni, şi le-a a anulat speranţele de promovare directă ale gazdelor. Arnăutu, Blănaru, Bărboianu, Marinescu, Sîrghi şi Hamza sunt fotbaliştii cu experienţă care au părăsit-o pe gruparea de pe Ilie Oană în această vară. 

Petrolul - Farul, LIVE ONLINE pe telekomsport.ro şi în direct pe Telekom Sport 1, marţi, ora 19:30

Farul a avut un sezon şi mai modest decât cel al Petrolului. În momentul în care a fost îngheţat campionatul trecut, echipa lui Ianis Zicu era pe locul 9, poziţie care nu i-a permis calificarea în play-off-ul de promovare. Ultimul meci oficial al constănţenilor datează din 7 martie, atunci când au fost victimele lui Turris, scor 0-1.

În 2020, Farul mai jucase cu Petrolul, scor 0-0 şi cu Concordia Chiajna, 3-1. În 2020, echipa patronată de Ciprian Marica aniversează 100 de ani de la înfiinţarea clubului şi speră să le facă un cadu pe cinste fanilor, calificarea în play-off-ul de promovare. 

Farul a făcut 0-0 cu Petrolul Ploieşti în ambele întâlniri din sezonul trecut; cu un an înainte, cedase tur-retur, 1-2 la Ploieşti şi 0-3 acasă. Farul s-a despărţit în această vară de Vlad Muţiu, Kanda, Mădălin Martin şi de nu mai puţin de 11 tineri, împrumutaţi de la FCSB şi Viitorul. În schimbul lor au sosit Ştefan Fara (Dinamo), Măzărache (Mioveni), Bârnoi (Viitorul) şi Agachi (Academia Hagi).

Afla mai multe despre: liga 2farulpetrolul 

viewscnt
Articole similare