Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Petrolul îşi poate lua gândul de la promovare. Înfrângere dură suferită în deplasarea de la ASU Poli. Ursu s-a bucurat ca Grizemann

VIDEO | Petrolul îşi poate lua gândul de la promovare. Înfrângere dură suferită în deplasarea de la ASU Poli. Ursu s-a bucurat ca Grizemann

Liga 2

Comentarii

Petrolul Ploieşti a cedat surprinzător meciul de la ASU Poli Timişoara şi a pierdut contactul cu primele echipe clasate în Liga a II-a.

"Dubla" lui Mera din minutele 8 şi 35  a făcut ca ASU Poli Timişoara să intre în avantaj la pauză. Petrolul n-a reuşit să marcheze, iar Ursu a stabilit scorul final în minutul 87. Bănăţenii s-au impus cu 3-0 şi au urcat pe locul 14 în clasament, cu 30 de puncte acumulate. De partea cealaltă, Petrolul a rămas cu 53 de puncte, cu şase mai puţine decât liderul Sportul Snagov.


LIVE VIDEO | ASU Poli Timişoara - Petrolul Ploieşti, de la 18:00, la Telekom Sport şi online

ASU Poli, echipa suporterilor din Timişoara, nu poate ţine pasul cu celelalte echipe de tradiţie din liga secundă şi se află într-o continuă luptă pentru salvarea de la retrogradare. Pe locul 15, cu 27 de puncte, alb-violeţii sunt doar la un singur punct peste Aerostar Bacău, prima echipă de sub linie. 

În schimb, oaspeţii din această înfruntare încă mai speră la promovare, dar pentru ca acest obiectiv să rămână unul real trebuie să câştige duminică la Timişoara. Petrolul este pe locul 5, cu 53 de puncte, la trei diferenţă de locul de baraj, ocupat în acest moment de U Cluj. 

Afla mai multe despre: asu polipetrolul ploiestiliga 2 

viewscnt
Articole similare