Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Petrolul o învinge pe Farul şi rămâne în lupta pentru promovare. Gol de cascadorii râsului şi autogol la Ploieşti

VIDEO | Petrolul o învinge pe Farul şi rămâne în lupta pentru promovare. Gol de cascadorii râsului şi autogol la Ploieşti

Liga 2

Comentarii

Petrolul şi Farul au închis etapa a 14-a din Liga a 2-a, în direct la Telekom Sport 4. Ploieştenii au învins Farul lui Marica şi Dănciulescu cu 2-1, datorită autogolului înscris de Roumadi şi a reuşitei din penalty a lui Arnăutu. Pentru constănţeni a înscris Tudorică.

Meci plin de evenimente la Ploieşti, pe "Ilie Oană". Dacă în prima repriză jucătorii celor două echipe s-au "remarcat" prin reuşite, cele mai importante fiind golul de cascadorii râsului încasat de Tordai, care a scăpat mingea în poartă şi autogolul al lui Roumadi; În a doua parte, fotbaliştii au practicat un joc dur, cu multe intrări la limită şi peste. 

În cele din urmă, Petrolul a întors soarta partidei şi a câştigat-o, iar astfel a rămas în lupta pentru promovare. Ploieştenii ocupă locul 4 cu 29 de puncte, cu trei mai puţin decât noul lider, Chindia Târgovişte. 

Farul este pe locul 15, primul deasupra zonei roşii, cu 13 puncte, la fel de multe ca locul 16, Ripensia Timişoara, dar cu un golaveraj superior. Grigoraş, de când a revenit la Farul, are patru înfrângeri în şapte meciuri. 

În tribunele stadionului din Ploieşti a fost prezent şi Ciprian Marica. 


VIDEO | Petrolul - Farul 2-1
Roumadi 24' (autogol), Arnăutu 58' (penalty) / Tudorică 20'

Echipele de start

Petrolul: Tordai - Olaru, Antoche, Cazan, Ţigănaşu - Chindriş, Marinescu - Saim, Lumu, Ştefănescu - Arnăutu

Farul: Popa - Sabangeanu, Twumasi, Roumadi, Licu - M'Baka, Tudorică - Grigoraş, Păun, Jallow - Moise 

Min. 58: Arnăutu, reuşită fără emoţii de la 11 metri. Petrolul preia conducerea. 

Min. 57: Penalty pentru Petrolul! Portarul Popa faultează în careu un jucător ploieştean. 

A început repriza secundă.

S-a încheiat prima repriză. 

Min. 24: GOOOL PETROLUL! Gazdele restabilesc imediat egalitatea, prin autogolul lui Roumadi. 

Min. 20: GOOOL FARUL! Tudorică execută o lovitură liberă de la mare distanţă, iar Todai scapă mingea în poartă. 

A început meciul. 


Petrolul a câştigat primul meci cu Octavian Grigore pe bancă etapa trecută, iar conducerea lupilor ar putea să îl păstreze pe antrenor chiar până în pauza de iarnă. Ploieştenii au bătut Daco Getica şi încă o victorie în faţa Farului i-ar aduce foarte aproape de locurile promovabile. Cu doar trei goluri primite pe teren propriu în cele şapte meciuri jucate, galben-albaştrii întâlnesc în acestă rundă echipa patronată de Ciprian Marica şi la care Ionel Dănciulescu este director sportiv. 

  • LIVE VIDEO | Petrolul  - Farul, 18:00, Telekom Sport 4

Constănţenii sunt exact deasupra liniei retrogradării înaintea deplasării la Ploieşti, dar au atuul victoriei obţinute în ultimul meci de campionat, 3-1 cu FC Argeş. În deplasare însă, nou-promovata are o linie de clasament catastrofală. Doar un singur punct obţinut din şase întâlniri. Farul a remizat la Bacău, în faţa celor de la Aerostar, după un gol egalizator reuşit de constănţeni în ultimul minut de joc. Petrolul şi Farul se întâlnesc pentru prima oară de la reînfiinţarea echipelor de tradiţie în cele două oraşe. Înainte de dispariţia fostelor trupe care au scris istorie, cele două s-au întâlnit pentru ultima oară în Liga 2, în sezonul 2009- 2010. 

Afla mai multe despre: farulpetrolul 

viewscnt
Articole similare