Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Petrolul Ploieşti a câştigat la Timişoara, cu ACS, şi continuă lupta pentru promovare. Cum arată clasamentul

VIDEO | Petrolul Ploieşti a câştigat la Timişoara, cu ACS, şi continuă lupta pentru promovare. Cum arată clasamentulgalerie foto

Liga 2

Comentarii

Într-un meci transmis de Telekom Sport, care a contat pentru etapa a 17-a din Liga a 2-a, Petrolul Ploieşti a învins-o în deplasare pe ACS Poli Timişoara.

Petrolul a câştigat la limită meciul de la Timişoara, printr-un gol marcat din penalty de veteranul Laurenţiu Marinescu, în minutul 54. 

Ploieştenii au reuşit a 5-a victorie consecutive şi a urcat pe locul al doilea în clasament, cu un punct mai puţin decât liderul Chindia Târgovişte. ACS Poli a picat pe ultimul loc, cu doar 5 puncte. 


Căderea celor de la ACS Poli este greu de oprit. În ultimele 13 etape de campionat, bănăţenii au obţinut un singur punct, iar după rezultatele negative doar Brăila este sub Timişoara în clasament. Cum nici situaţia financiară a fostei prim divizionare nu este una roză, mulţi aşteaptă să vadă dacă echipa îşi va continua activitatea şi după pauza de iarnă. Până atunci alb-violeţii trebuie să mai joace câteva meciuri.

  • LIVE VIDEO | ACS Poli Timişoara - Petrolul, sâmbătă, ora 13:00, Telekom Sport 3

Ce par doar de bifat mai degrabă. Iar pentru Petrolul, ACS Poli este victima perfectă. Astfel încât seria victorioasă a lui Octavian grigore pe banca lupilor poate continua. Sunt 4 în acest moment, iar succesele i-au dus pe galben-albaştrii pe podium. Acum ploieştenii mai aşteaptă şi paşii greşiţi ai rivalelor din faţă, Chindia şi Sportul Snagov. Petrolul are 35 de puncte, cu unul mai puţin decât ilfovenii şi cu 3 în minus faţă de liderul din Târgovişte. 

 

Afla mai multe despre: petrolulacs poli timişoara 

viewscnt
Articole similare