Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Petrolul Ploieşti a făcut spectacol la ultimul meci din Liga 2-a din acest an. "Lupii" termină 2018 pe podium

VIDEO | Petrolul Ploieşti a făcut spectacol la ultimul meci din Liga 2-a din acest an. "Lupii" termină 2018 pe podium

Liga 2

Comentarii

La Ploieşti, Petrolul a obţinut o victorie la scor cu CS Baloteşti, scor 5-1.

Gazdele nu au forţat foarte mult în prima repriză şi au intrat la pauză cu un avantaj minim, 1-0, după golul marcat din penalty de Laurenţiu Marinescu. "Lupii" s-au dezlănţuit în repriza secundă, atunci când au marcat nu mai puţin de patru goluri, repriză în care a punctat şi Baloteşti. 

Petrolul termină anul pe locul 3, cu 45 de puncte, la fel de multe ca locul secund, Clinceni, şi cu unul mai puţin decât liderul Sportul Snagov. În schimb, Baloteşti rămâne în zona roşie, pe locul 18, cu 19 puncte. 


Petroliştii sunt la 2 puncte de liderul Chindia Târgovişte şi vin după succesul surprinzător de pe terenul echipei Sportul Snagov.

CS Baloteşti e în revenire de formă şi nu a mai pierdut de pe 10 noiembrie 2018.  Au urmat două victorii şi două remize pentru această formaţie, inclusiv un neverosimil 4-0 cu FC Argeş Piteşti în runda trecută.

Mai mult decât atât, la ultima deplasare din campionat, CS Baloteşti a smuls un punct neaşteptat pe terenul Universităţii Cluj. Petrolul joacă bine pe teren propriu, unde este neînvinsă în acest sezon, în ciuda problemelor cu fanii.

Partida Petrolul - CS Baloteşti se vede duminică de la ora 12:00 pe Telekom Sport 3. 

Afla mai multe despre: petrolul ploieştics baloteştiliga 2telekom sport 

viewscnt
Articole similare