Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Petrolul Ploieşti - ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu 3-1. Ploieştenii rezolvă meciul în prima repriză şi ajung pe podium

VIDEO | Petrolul Ploieşti - ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu 3-1. Ploieştenii rezolvă meciul în prima repriză şi ajung pe podium

Fotbal

Comentarii

Echipa lui Stoican a revenit după ce a fost condusă pe tabelă şi a obţinut a patra victorie consecutivă în faţa propriilor suporteri.

Lupii au ajuns pe poziţia a treia a clasamentului în urma succesului din primul meci al etapei a 17-a a Ligii 2. Acum, galben-albaştrii sunt la egalitate de puncte cu UTA, ocupanta locului secund, doar că arădenii au două partide mai puţin disputate. Următorul joc pentru ploieşteni va fi tot pe Ilie Oană, împotriva Gloriei Buzău. Adversara ploieştenilor din această rundă a ajuns la trei înfrângeri consecutive şi este pe locul 9 în ierarhia la zi. 


LIVE VIDEO | Petrolul Ploieşti - ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu, de la ora 19.30, pe Telekom Sport 1

Petroliştii antrenaţi de Flavius Stoican au redresat "corabia" la timp, iar echipa se află, în acest moment, pe locul patru în Liga a 2-a, cu 25 de puncte, cu patru meciuri consecutive fără înfrângere. Începutul de sezon a fost unul mai greu, presărat cu câteva sincope la care fanii ploieşteni nu se aşteptau: 0-3, acasă, cu UTA Arad, 0-0 cu Farul, în deplasare, 1-1 cu Snagov, acasă sau 0-4 cu U Cluj, în deplasare.

Profitând şi de inconstanţa celorlalte formaţii, Petrolul a adunat victorie după victorie şi a urcat până pe locul patru, cu doar 14 meciuri disputate. Dacă se vor impune, gazdele vor depăşi pe Farul în clasament şi vor urca pe podiumul Ligii a 2-a.

De la Petrolul vor lipsi Wallace, Zaharia, Hamza Younes şi Ianis Stoica, însă vor reveni Sergiu Arnăutu şi Valentin Ţicu.

  • LIVE VIDEO | Petrolul Ploieşti - ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu, de la ora 19.30, pe Telekom Sport 1

Oaspeţii de la ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu (antrenor Cristian Lupuţ) se află pe locul 9, cu 21 de puncte, cu două înfrângeri în ultimele două etape: 1-3 cu Dunărea Călăraşi, acasă, şi 0-2 cu UTA Arad, în deplasare. 

"Am declarat după cele cinci meciuri fără înfrângere, să avem grijă cu <<aerul de sus>>. Din păcate, nu am fost realişti, dar am încredere că lucrurile se vor remedia", a declarat Cristian Lupuţ, la finalul partidei pierdute cu Dunărea Călăraşi, scor 1-3.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare