Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Petrolul Ploieşti - CS Mioveni, marţi, ora 17.45, în direct pe Telekom Sport 1. "Este momentul să ne descătuşăm"

VIDEO | Petrolul Ploieşti - CS Mioveni, marţi, ora 17.45, în direct pe Telekom Sport 1. "Este momentul să ne descătuşăm"

Fotbal

Comentarii

Petrolul Ploieşti şi Dacia Mioveni se întâlnesc marţi, de la ora 17.45, pe stadionul "Ilie Oană", în ultima partidă din cadrul etapei a 9-a din Liga a ll-a.

Cu doar o victorie în ultimele patru runde, atmosfera este una nu tocmai plăcută în vestiarul "găzarilor". Flavius Stoican este obligat să-şi "trezească" jucătorii înainte să fie prea târziu, atâta timp cât există şanse bune de a ataca promovarea pe prima scenă a fotbalului românesc. În momentul de faţă, Petrolul este pe locul 12, cu 11 puncte, dar şi cu 2 partide mai puţin disputate. Un eventual succes al ploieştenilor le-ar oferi şansa de a urca până pe locul 8, la egalitate de puncte cu Metaloglobus Bucureşti.

De partea cealală, argeşenii se află pe un liniştitor loc 5, cu 16 puncte, fiind singura formaţie din primele două ligi ale României care nu a cunoscut gustul înfrângerii în acest sezon. CS Mioveni a înregistrat 4 victorii şi 4 egaluri, în primele 8 runde.

"Întâlnim o echipă care are în componenţă jucători care au vechi ştate în Liga I şi mă refer la Raul Costin, Herghelegiu, doi jucători importanţi pentru această echipă şi nu numai ei. Au un lot competitiv, au scos foarte multe puncte, asta înseamnă că este o echipă care o să-şi vândă scump pielea. În schimb, noi venim după un succes în Cupă, chiar dacă am jucat cu o formaţie de Liga a treia. Nu am vrut să fim o surpriză neplăcută a acestei competiţii, cum de altfel s-a întâmplat în anumite meciuri. Moralul este bun, încredere avem, important este ca că obţinem o victorie pe care ne-o dorim foarte mult în faţa propriilor suporteri. Cred că este momentul să ne descătuşăm, pentru că avem un lot în care eu cred, cu jucători valoroşi, cu jucători care, sunt convins că până la urmă vom reuşi să ne atingem obiectivul. Presiunea nu vreau să existe, vreau să existe doar plăcere pe teren, să fim responsabili şi să facem un meci mare, pentru că avem nevoie foarte mult de această victorie, pentru a fi acolo unde ne este locul", a declarat tehnicianul celor de la Petrolul Ploieşti, Flavius Stoican.

Fostul fundaş dreapta al echipei naţionale a declarat că are mare nevoie de inspiraţia vârfului tunisian Younes Hamza în meciul cu CS Mioveni, un jucător care poate decide de unul singur soarta unei partide.

"Sunt momente când avem nevoie de Hamza, în momentele jocului mai dificile, când Hamza poate să decidă un joc, dar la fel de adevărat este că Hamza poate fi pus în situaţii de a marca, cu mare uşurinţă, datorită colegilor săi. Nu trebuie să ne aşteptăm doar de la un jucător anume, chiar dacă Hamza este un jucător valoros, un jucător care îţi marchează gol dintr-o jumătate de ocazie.Este unul dintre cei mai importanţi jucători de la noi din echipă şi până la urmă este un pion în această echipă.  Ratăm cu seninătate şi trebuie să fim foarte atenţi, pentru că nu suntem nici Barcelona, să ne creăm ocazii la fiecare fază", a completat Stoican.
 

Afla mai multe despre: petrolul ploiestidacia mioveniliga a 2-a 

viewscnt
Articole similare