Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Petrolul Ploieşti - Poli Iaşi, 3-0, în optimile Cupei României! Debut de coşmar pentru Andrei Cristea pe banca moldovenilor

VIDEO | Petrolul Ploieşti - Poli Iaşi, 3-0, în optimile Cupei României! Debut de coşmar pentru Andrei Cristea pe banca moldovenilor

Cupa României

Comentarii

Petrolul Ploieşti s-a calificat în sferturile Cupei României, după ce a învins-o, pe teren propriu, pe Poli Iaşi, scor 3-0, la debutul lui Andrei Cristea pe banca moldovenilor.

VIDEO | Petrolul Ploieşti - Poli Iaşi 3-0 (Moise 16, Ţicu 45+1, Buhăescu 55)

Echipele de start:

  • Petrolul Ploieşti: Kitanov - Bărboianu, Lica, Meijers, Ticu - Lax - M. Constantinescu, R. Moise, Roige, Vajushi - Buhăescu
  • Rezerve: R. Avram, Huja, A. Olaru, Manolache, Vl. Mitrea, Ekollo, Al. Tudor, M. Bratu, V. Balint
  • Poli Iaşi: Brînză - Cană, R. Popa, Baxevanos, Cabral - Vanzo, De Iriondo, Passaglia - Vega, Al. Zaharia, Calcan
  • Rezerve: Brănescu, Onea, Buşu, Acosta, Gaitan, D. Flores, Zajmovic, M. Stan, Popadiuc

Min. 90+3 Finalul meciului!

Min. 55 GOOOOOL Petrolul! Scor de neprezentare. Buhăescu a înscris din faţa porţii, după o acţiune în dreapta a gazdelor. 

Min. 45+3 - Final de primă repriză.


Min. 45+1 - GOOOOOOLLLLLLLL PETROLUL! Valentin Ţicu a înscris execlent din lovitură liberă!


Min. 35 - Ocaize Poli Iaşi! Calcan trage moale din interiorul careului, fără emoţii pentru Kitanov.


Min. 16 - GOOOOOLLLLLLL PETROLUL! Romario Moise deschide scorul profitând de o greşeală a portarului Ianoş Brînză, care a ieşit şi a încercat să blocheze, fără succes însă.


Min. 4 - Ocazie Petrolul! Romario Moise încearcă o execuţie cu efect din colţul careului, cu exteriorul, însă mingea trece pe lângă poartă.


Min. 1  - A început meciul.


Petrolul Ploieşti va juca în optimile Cupei României, împotriva celor de la Poli Iaşi. Cele două echipe vor disputa meciul marţi de la ora 19:00 şi va fi transmis în direct pe Telekom Sport 1.

Petrolul a jucat ultimul meci din cupă, contra celor de la Ceahlăul Piatra Neamţ, partidă câştigată de ploieşteni cu scor 2-1. Adversara galben-albaştrilor, Poli Iaşi, i-a învins în meciul din 16-imi, pe CFR Cluj cu scor 1-0.

Afla mai multe despre: petrolul ploieşti poli iasi cupa romaniei 

viewscnt
Articole similare