Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Pierzi timpul, aşa am făcut şi eu!" Sfat pentru Mutu. Panduru ştie ce nu trebuie să facă "Briliantul" cu jucătorii de la naţionala U21

VIDEO | "Pierzi timpul, aşa am făcut şi eu!" Sfat pentru Mutu. Panduru ştie ce nu trebuie să facă "Briliantul" cu jucătorii de la naţionala U21

Echipa națională

Comentarii

Basarab Panduru (49 de ani) a vorbit, duminică seara, în direct la Telekom Sport despre aventura pe care Adrian Mutu (41 de ani), noul selecţioner al României U21, se pregăteşte să o înceapă pe banca naţionalei de tineret. "Pandi" l-a anteţionat pe Mutu să nu încerce să joace rolul părintelui pentru tinerii de la U21 şi să-i lase pe aceştia să facă unele lucruri pentru care s-a putea alege cu critici deoarece este necesar ca aceştia să simtă pe propria piele.

Reacţia lui Panduru vine ca urmare a conferinţei de presă susţinută de Mutu, duminică în Spania, în care acesta a spus că va avea o discuţie cu jucătorii săi şi le va explica acestora ce să nu facă pentru a nu trece prin momentele prin care a trecut el ca jucător.

Experul Telekom Sport nu e de acord cu acest lucru şi a spus că, pe parcurs, Mutu îşi va da seama că pierde timpul, deoarece tinerii trebuie să simtă unele lucruri pe pielea lor. "Şi eu am trecut prin această situaţie şi e greu să le spui unor jucători de 21 de ani ce să nu facă când ei trebuie să facă acele lucruri şi trebuie să se lovească de ce o să se întâmple ca să le înţeleagă.

Pierzi timpul, până la urmă nu ştiu dacă e treaba ta să spui aceste lucruri. Treaba ta e să îi antrenezi, pentru că aşa am făcut şi eu. Am crezut că trebuie să fii şi părinte, nu numai antrenor. Lucrurile acestea nu le mai spui ca un antrenor. Tu de fapt eşti părinte şi tu spui luicrurile pentru că tu ai trecut prin ele. L-am văzut şi eu pe Moldoveanu că părul acela, poate să îşi facă exact cum vrea, doar că îl aşteaptă exact ce spune. E foarte simplu aici. În momentul când nu prea eşti fotbalist, trebuie să stai în banca ta, să îţi vezi de treaba ta", a spus Basarab Panduru, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mutunationala u21panduru 

viewscnt
Articole similare