Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Pink îşi respectă statutul de "bad girl". Reacţie golănească pe reţelele de socializare. De la ce a izbucnit scandalul

VIDEO | Pink îşi respectă statutul de "bad girl". Reacţie golănească pe reţelele de socializare. De la ce a izbucnit scandalul

NFL

Comentarii

Pink a fost în centrul atenţiei înaintea celui mai aşteptat eveniment sportiv din Statele Unite ale Americii. Celebra cântăreaţă a intonat imnul naţional înainte de Super Bowl, iar acest lucru i-a adus o mulţime de critici starului pop.

Chiar înainte de a începe să cânte, Pink şi-a scos din gură o bomboană, gest care nu le-a picat prea bine internauţilor. Deşi s-a speculat că solista ar fi avut o gumă de mestecat, Pink a ţinut să precizeze că a fost vorba doar despre o pastilă pentru durerile în gât.

După ce a răbdat în mai multe rânduri, Pink a răbufnit până la urmă şi i-a răspuns unui user de pe Twitter, care i-a criticat prestaţia din timpul intonării imnului naţional. "Măcar eu sunt de r***t în timp ce cânt imnul naţional, dar tu eşti de r***t stând pe canapeaua ta jegoasă", a fost mesajul postat de Pink.

În faţa a 66.000 de spectatori, Philadelphia Eagles a câştigat pentru prima dată în istorie Super Bowl, după ce a învins-o, la Minneapolis, pe New England Patriots, cu 41-33 (22-12).

Afla mai multe despre: pinksuper bowlnflnew england patriotsphiladelphia eagles 

viewscnt
Articole similare