Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Pintilii a încercat să-l imite pe Budescu şi a vrut să dea gol din corner. Ce i-a ieşit :)

VIDEO | Pintilii a încercat să-l imite pe Budescu şi a vrut să dea gol din corner. Ce i-a ieşit :)

Superliga

Comentarii

Astăzi, Dică şi-a scos jucătorii la antrenament în ploaie. S-a speriat când unul dintre titulari a ieşit accidentat, dar apoi s-a liniştit. FCSB şi-a găsit un nou portar în cantonamentul din Olanda, iar Pintilii a căutat înlocuitor pentru Budescu.

Jucătorii de la FCSB au făcut primul antrenament pe ploaie, în cantonamentul din Olanda. N-au fost menajaţi de Dică, dar, ca să dea un exemplu, antrenorul s-a pregătit şi el. A alergat cot la cot cu veteranii Pintilii şi Teixeira. Mihai Bălaşa i-a dat mari emoţii: a ieşit accidentat de pe teren, dar nu e nimic grav. Teixeira l-a consolat pe bancă în timp ce restul jucătorilor şi-au continuat antrenamentul şi l-au băgat pe Dică la mijloc, când au jucat ”măgăruşul”.

La final, a fost şi veselie. Pintilii i-a luat mănuşile lui Bălgrădean, a intrat în poartă şi şi-a etalat reflexele. Mijlocaşul a fost însă taxat rapid. Bălgrădean şi antrenorul cu portarii l-au pus să facă flotări. La final, Pintilii a mai încercat un truc: să dea gol din corner, aşa cum făcea Budescu. Nu prea i-a ieşit însă: ”Dacă nu e Budescu, nu o mai dă nimeni!”, s-a amuzat Pintilii.

Afla mai multe despre: mihai pintiliiconstantin budescufcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare