Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Pintilii a lăsat în spate cariera de fotbalist! Prima reacţie din lotul FCSB după antrenamentele cu Pintilii ca secund: "Şi-a dat seama că nu mai poate"

VIDEO | Pintilii a lăsat în spate cariera de fotbalist! Prima reacţie din lotul FCSB după antrenamentele cu Pintilii ca secund: "Şi-a dat seama că nu mai poate"

FCSB

Comentarii

Mihai Pintilii (35 de ani) a pus capăt carierei de fotbalist în această iarnă şi a devenit secundul lui Bogdan Vintilă la FCSB. Aflaţi în cantonament, jucătorii vicecampioanei au efectuat primele antrenamentele cu noul antrenor secund.

"Este bine, Pintilii e unul dintre noi, e un jucător care a făcut parte din istoria recentă a Stelei, a oferit foarte multe acestui club şi mă bucură faptul că a rămas alături de noi", a spus Lucian Filip, coleg ani de-a rândul cu Pinilii în axul central al grupării "roş-albastre". 

Chiar dacă mijlocaşul şi-a lăsat amprenta în istoria recentă a clubului, Filip consideră că nu este o pierdere retragerea lui Pintilii: "Dacă ne uităm cum am terminat prima parte a sezonului şi ce rezultate au fost, cei care au intrat în locul lui au făcut-o foarte bine şi probabil şi-a dat şi el seama că nu mai poate să aducă un plus. Din câte ştiu, nu cred că va mai juca", a mai spus Lucian Filip. 

Ultimele sezoane ale mijlocaşului născut la Iaşi au fost marcate de mai multe accidentări. În actuala stagiune, Pintilii a jucat doar şapte meciuri pentru FCSB, fără să aibă nicio realizare importantă. În mod normal, contractul său cu FCSB expira la finalul sezonului, însă Pintilii a decis să pună punct de acum carierei, din moment ce nu mai poate juca la nivelul la care o făcea înainte. 

Afla mai multe despre: lucian filipmihai pintiliipintilii retragere 

viewscnt
Articole similare