Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Pintilii a revenit în forţă: ”Trebuia să joc doar 20 de minute!” Declaraţiile patronului nu l-au mişcat: ”El îşi doreşte să batem doar cu 5-0”

VIDEO | Pintilii a revenit în forţă: ”Trebuia să joc doar 20 de minute!” Declaraţiile patronului nu l-au mişcat: ”El îşi doreşte să batem doar cu 5-0”

Superliga

Comentarii

Mihai Pintilii a revenit după accidentarea suferit o accidentare gravă în meciul cu Muntenegru. La meciul cu Hermannstadt, mijlocaşul de 34 de ani a fost din nou căpitan, după ce Gigi Becali îi luase în trecut banderola. Pintilii spune că votul vestiarului l-a convins să reprimească banderola.

Mihai Pintilii a revenit în ”11”-le FCSB-ului, însă a putut juca doar o repriză. Internaţionalul român susţine că ar fi trebuit să joace doar 20 de minute, dar a tras de el:

”A fost şi o perioadă mai grea. Mi-a fost luată într-un fel, după am stat, m-am gândit. A fost şi votul vestiarului, care pentru mine a contat foarte mult şi am zis să o accept. Mai sunt încă trei căpitani pe lângă mine. Şi înainte îi ajutam cu cea mai mare plăcere şi îi voi ajuta în continuare, chiar dacă port banderola. Eu sunt mândru că o port şi orice jucător care o va purta va trebui să fie mândru de chestia asta.

Mă bucur că am câştigat în această seară, ne-am apropiat la trei puncte, dar trebuie să luăm fiecare meci în parte şi să le tratăm cum l-am tratat pe acesta. E foarte, foarte greu. În principiu, trebuia să joc vreo 20 de minute, dar am jucat o repriză, am tras de mine, dar greu. Mai am de tras. Îmi mai trebuie vreo trei, patru meciuri şi o să fiu 100%. Mai ales prima repriză, cât am jucat eu, mi-a plăcut că au fost concentraţi şi a şi fost 2-0 la pauză şi a fost o relaxare. Fiecare şi-a dat drumul la joc cum a vrut. Sper să o ţină tot aşa şi să fie concentraţi la fiecare meci”,
a declarat Mihai Pintilii.

Căpitanul FCSB-ului a vorbit şi despre schimbarea antrenorului: ”(n.r. Cum a fost schimbarea de la Dica la Teja?) Nu ştiu, sper să fie bună. Sper să câştigăm campionatul, vom vedea. Asta e viaţa antrenorului, azi eşti, mâine nu eşti. Rezultatele te ţin în viaţă la echipă”.

Pintilii şi-ar dori să revină şi la naţională, dar spune că trebuie în primul rând să se pună la punct cu pregătirea fizică: ”E greu, aşteptaţi. Ca să ajung la echipa naţională trebuie să fiu 100%, vreau să fiu 100% ca să pot să dau totul. Până nu voi fi 100% va fi foarte greu să ajung la echipa naţională”.

Mijlocaşul de 34 de ani spune că vestiarul n-a fost afectat după declaraţiile făcute de Gigi Becali după egalul din etapa trecută, 1-1 cu Dunărea Călăraşi: ”(n.r. A fost o săptămână grea pentru voi?) Pentru noi, nu. De ce? Nu e prima critică a patronului, cred că au fost mai multe şi nu va fi nici ultima, vă asigur. Patronul îşi doreşte să câştigăm doar cu 5-0, să jucăm un fotbal foarte bun şi e normal să apară critici, când am făcut un egal şi noi voiam victoria”.

 

Afla mai multe despre: mihai pintiliifcsb 

viewscnt
Articole similare