Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Pintilii, haios după victoria din derby: "Dacă am avea încredere în Bălgrădean l-am pune pe el să bată penaltyurile"

VIDEO | Pintilii, haios după victoria din derby: "Dacă am avea încredere în Bălgrădean l-am pune pe el să bată penaltyurile"

FCSB

Comentarii

Căpitanul FCSBului a glumit după ce a văzut că portarul italian al oltenilor şi-a asumat executarea unei lovituri de la 11 m.

Craiova este echipa din Liga I cu cele mai multe penaltyuri primite, dar şi cu cele mai multe ratări de la punctul cu var. Astfel s-a ajuns la momentul inedit cu Pigliacelli în rol de executant al loviturii de la 11 m acordată oaspeţilor.
 
"Pur şi simplu este un simplu jucător care a executat un penalty. El e mai nebun, ai văzut că iese şi pe la jumatate, zici ca e mijlocas central. Înseamnă că au încredere în el şi atunci e normal să îl pună să bată. Şi noi dacă am avea încredere în Bălgrădean, atunci probabil era şi el pus primul să execute" a fost reacţia lui Pintilii după faza zilei în Liga I. 
 
FCSB a învins din nou acasă Universitatea Craiova. Sunt şase victorii şi o singură remiză în duelurile de la Bucureşti dintre cele două echipe. 
 
"A fost un derby senzaţional, a fost un meci frumos, cred că şi spectacolul, toată lumea a plecat mulţumită de la stadion. Cu penalty-uri, roşii, tot ce vreţi. Aveam nevoie de 3 puncte ca să ne distanţăm de Craiova, să luăm un avans, atât, dar în play-off va fi alt campionat" este sigur mijlocaşul vicecampioanei care a dezvăluit că Hora este acum primul executant al penaltyurilor la roş-albaştri. 
 
 
 
 
 

Afla mai multe despre: fcsbcraiovapintiliipigliacellibălgrădean 

viewscnt
Articole similare