Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Piţurcă e încrezător înaintea meciului cu Norvegia: "Va conta acea suspendare, dar putem câştiga"

VIDEO | Piţurcă e încrezător înaintea meciului cu Norvegia: "Va conta acea suspendare, dar putem câştiga"

U Craiova

Comentarii

Echipa naţională de fotbal a României va disputa cu porţile închise meciul de pe teren propriu cu Norvegia, programat pe 15 octombrie, de la ora 21:45, pe Arena Naţională, în preliminariile Euro 2020.

"Va conta, pentru că în momentul când ai 50-60 de mii de suporteri alături de tine este cu totul altceva. Poate băieţii noştri nu vor avea acele emoţii inerente înaintea unui astfel de joc şi vor câştiga jocul. Eu cred că avem şanse cu Norvegia.

Aşa am zis şi cu Spania şi chiar dacă am fost dominaţi de o manieră categorică în prima repriză, aţi văzut că trebuia să egalăm spre final. Şi cu Norvegia cred că putem obţine cele 3 puncte, dacă staff-ul nostru tehnic, cum a făcut-o până acum în multe rânduri, pregăteşte foarte bine meciul, găseşte stretegia potrivită putem să câştigăm jocul. Trebuie să susţinem antrenorii echipei naţionale, nu cum am făcut după aceste jocuri" , a declarat Victor Piţurcă.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe