Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Piţurcă, mesaj ferm pentru şefii Craiovei: "Vreau jucători valoroşi! Vreau campionatul, dacă nu, plec!"

VIDEO | Piţurcă, mesaj ferm pentru şefii Craiovei: "Vreau jucători valoroşi! Vreau campionatul, dacă nu, plec!"
Comentarii

Victor Piţurcă (63 de ani) vrea transferuri ca să se poată bate la titlu cu CFR, Astra şi FCSB. Antrenorul oltenilor şi-a propus să câştige titlul încă din primul an, iar pentru acest lucru are nevoie de întăriri. Piţurcă a anunţat la conferinţa de presă dinaintea meciului cu FC Voluntari că va pleca din Bănie dacă nu va reuşi să aducă titlul de campion.

Piţurcă e vehemnt când spune că nu vrea să rămână cu acelaşi lot de jucători pe care-l are la dispoziţie în acest moment. Fostul selecţioner are ambiţii mari şi vrea să-i fie aduşi jucători de valoare pentru a putea întrerupe dominaţia CFR-ului şi să aducă titlul la Craiova.

"Nu vreau să rămânem cu acelaşi lot. Eu vreau jucători şi vreau jucători valoroşi.  V-am spus că am venit că câştig campionatul. Nu mă interesează locul 2,3,4 sau să cresc jucători", a spus Victor Piţurcă la conferinţa de presă, pentru ca, mai apoi, să spună că dacă nu va putea câştiga titlul, va pleca de la Craiova. "V-am spus că vreau campionatul. Nu am şanse, plec. E simplu", a mai spus Piţi.

În acest moment, U Craiova e pe locul patru în clasamentul Ligii 1, cu 34 de puncte, la şase puncte de liderul Astra, care are 40 de puncte. Oltenii au mare nevoie de un om de gol, după ce Koljic s-a accidentat din nou, Fortes a fost trimis la echipa a doua, iar Mihai Roman şi Zakaric n-au dat satisfacţie.

Afla mai multe despre: victor piturcaliga 1titlulintariritransferuriu craiova 

viewscnt
Articole similare