Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Piţurcă, pus pe glume după victoria certă cu Dinamo: ”Sunt supărat pe Ivan că nu a dat şi golul trei”

VIDEO | Piţurcă, pus pe glume după victoria certă cu Dinamo: ”Sunt supărat pe Ivan că nu a dat şi golul trei”

Fotbal

Comentarii

Andrei Ivan pare să fie în revenire de formă odată cu întoarcerea sa la Universitatea Craiova. Atacantul oltenilor a marcat două goluri cu Dinamo, în urma unei evoluţii solide.

La finalul confruntării de la Severin, dintre Universitatea Craiova şi Dinamo, Victor Piţurcă a afirmat, în glumă, că este supărat pe Ivan pentru că nu a dat şi golul trei.  Antrenorul oltenilor este convins că Ivan poate reveni la naţională dacă va lega o serie de şase-şapte meciuri bune. 

”Andrei Ivan trebuie să mai facă patru, cinci, şapte partide bune ca să fie convocat. I-am spus că va înscrie trei goluri”, a spus Piţurcă. Şi sunteţi supărat pe el?, a întrebat unul dintre reporteri. ”Păi sunt, că nu l-a marcat pe cel de-al treilea. Săriturile merită toţi banii”, a răspuns ”Piţi”.

CS Universitatea Craiova a învins, luni, pe teren propriu, la Drobeta-Turnu Severin, cu scorul de 4-1 (3-0), echipa FC Dinamo, în ultimul meci al etapei a XV-a a Ligii I. Dinamoviştii se îndepărtează de play-off, în urma acestei înfrângeri, în timp ce oltenii au revenit pe podiumul Ligii I, după ce au fost daţi jos de acolo de Astra, care a învins, tot luni, pe Poli Iaşi, cu 4-0.

Afla mai multe despre: piturcacraiova 

viewscnt
Articole similare