Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Piţurcă trece la amenzi chiar şi după victoria cu Dinamo: "Dacă paţeşte ceva, plăteşte" Pe cine vizează fostul selecţioner

VIDEO | Piţurcă trece la amenzi chiar şi după victoria cu Dinamo: "Dacă paţeşte ceva, plăteşte" Pe cine vizează fostul selecţioner

U Craiova

Comentarii

Antrenorul Craiovei a declarat că îl va amenda pe Andrei Ivan dacă atacantul se va accidenta după una dintre tumbele pe care le face după fiecare gol înscris.

Ivan a marcat în meciul contra câinilor primele goluri de la revenirea sa la Craiova. După fiecare reuşită a executat saltul său celebru. Unul care a lăsat ceva urmări de această dată, spune Piţurcă. 

"Dacă marchează are voie să facă tumbe, astăzi îl durea puţin glezna şi ar putea de la una dintre tumbe să aibă probleme şi i-am spus că îl amendez. Ok, face, dar să nu se accidenteze" a declarat antrenorul Craiovei.

"Îmi plac tumbele lui Ivan doar că eu nu aş putea niciodată să fac aşa ceva. eu mă bucur mai simplu, mă bucur mai mult în interiorul meu" a spus la rândul său coechipierul lui Ivan, Alex Ioniţă. 
 
Oltenii vor să rămână pe podium şi după meciul din etapa a 16-a, contra celor de la Chindia Târgovişte. Va fi primul duel între Piţurcă şi Viorel Moldovan, ca antrenori. 
 
"Acum depinde foarte mult de jucătorii mei, cum au înţeles ei să îşi joace rolul mâine seară. Noi am pregătit meciul să nu avem parte de surprize însă fotbalul e imprevizibil şi dacă nu eşti concentrat pe toată durata meciului, se pot întâmpla lucruri neprevăzute" a prefaţat jocul fostul selecţioner al naţionalei.  
 
 
 
 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe