Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Placa de surf e istorie. Noua distracţie de pe plaje: imaginile care au devenit virale

VIDEO Placa de surf e istorie. Noua distracţie de pe plaje: imaginile care au devenit virale

Diverse

Comentarii

EFoil este noua distracţie de pe plajele lumii, iar turiştii au profitat din plin de invenţia menită să-i ajute şi pe cei mai puţin experimentaţi pe placa de surf.

Oamenii care-şi petrec vacanţele la plajă au acum ocazia de a se distra cu un nou dispozitiv. Este vorba despre o placă de surf, care nu atinge apa, ci e propulsată electric, iar un video în care trei tinere încearcă noua invenţie a devenit viral. 

Imaginile au fost surprinse în Plam Beach, Florida, SUA. 

Aparatul eFoil foloseşte o baterie avansată cu densitate mare de energie litiu-ion pentru a alimenta un motor electric silenţios într-un design hidrodinamic; toate fiind controlate cu ajutorul unui controler de mână wireless Bluetooth. Deoarece eFoil este electric, zgomotul este eliminat, iar întreţinerea devine incredibil de uşoară în comparaţie cu motoarele cu benzina. Nu numai că vă puteţi plimba pe bordul alimentat pe aproape orice suprafaţă de apă, puteţi să vă ridicaţi pe hidrofoar pentru a zbura literalmente deasupra apei pentru o experienţă incredibilă, cu o perioadă de plimbare de peste o oră la viteze mai mari de 40 km/h, conform Efoils Romania. 

Afla mai multe despre: efoilsurf 

viewscnt
Articole similare