Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vis spulberat pentru CSM! Metz câştigă şi returul din Franţa şi ajunge în Final Four. Metz - CSM 23-22. Premieră negativă pentru campioana României

Vis spulberat pentru CSM! Metz câştigă şi returul din Franţa şi ajunge în Final Four. Metz - CSM 23-22. Premieră negativă pentru campioana României

Handbal

Comentarii

CSM a pierdut a doua manşă a sferturilor Ligii Campionilor în faţa celor de la Metz. Franţuzoiacele câştigaseră la Bucureşti, scor 31-26. Este primul sezon în care echipa lui Djukic participă în competiţie şi nu ajunge în Final Four.

FINAL | Metz - CSM Bucureşti 23-22

Min 60 GOOOL CSM: Campioana României înscrie ultimul gol al meciului, 23-22 

Min 51 GOOOOL Metz: Ekaterina Levsha înscrie din extremă şi misiunea CSM-ului devine practic imposibilă, 19-17 

Min 42 GOOOL CSM: CSM revine în joc şi se apropie de adversar după golul lui Lekic, 15-14

Min 37 GOOOOL Metz: Gazdele îşi măresc avantajul după golul înscris de Zaadi de pe semicerc, 15-11 

Min 30 GOOOL Metz: Campioana Franţei marchează în inferioritate numerică cu 10 secunde înainte de finalul primei reprize, 11-9

Min 25 GOOOL CSM: Tigroaicele înscriu după aproape 10 minute fără gol marcat, 9-8

Min 16 GOOOL Metz: Franţuzoaicele înscriu pe contraatac şi egalează după 16 minute în returul din Franţa, 7-7

Min 10 GOOOOL CSM: Mehmedovic înscrie din nou din extremă şi echipa lui Djukic are două goluri avantaj pe tabelă, 3-5

Min 2 GOOOL CSM: Campioana României marchează primul gol al meciului prin Mehmedovic, 0-1


În tur, Metz s-a impus cu 31-26.

În Franţa, tigroaicele vor avea o misiune aproape imposibilă. Pentru a se califica în Final Four, trebuie să se impună la cel puţin şase goluri diferenţă în faţa uneia dintre cele mai puternice echipe ale sezonului. Metz este neînvinsă în Liga Campionilor în 2019, iar pe teren propriu are victorii pe linie în tot acest sezon.

"Ne aşteptăm la un meci chiar mai dificil decât cel de la Bucureşti, pentru că ele joacă mult mai bine pe propriul lor teren, aşa că ne va fi greu. Sper ca şi noi să evoluăm mult mai bine decât am făcut-o acasă. Acesta este cel mai important meci din acest sezon, contra unei echipe care joacă foarte bine, mai ales în acest an", a declarat Majda Mehmedovici la plecarea spre Franţa, pentru Telekom Sport. 

"Cum va fi returul? Foarte tensionat, cu siguranţă foarte intens. Şi prin prisma nivelului la care suntem, sfert de finală, şi prin prisma importanţei jocului, de partea ambelor echipe. O să fie greu. Dar atâta timp cât ai şanse, cât s-au întâmplat răsturnări în istoria sportului ăsta, trebuie doar să crezi, să faci tot ce poţi mai bine şi, la finalul meciului, să poţi să spui că asta am putut să facem, ăsta a fost rezultatul", a completat antrenorul secund al CSM-ului, Adrian Vasile

Ratarea calificării ar fi o adevărată lovitură pentru CSM Bucureşti, după trei prezenţe consecutive în Final Four. Cu atât mai mult cu cât şi şansele la titlu în campionatul intern se diminuează pe zi ce trece.

"În ultimii ani, fiind acolo, te obişnuieşti cu prezenţa până în ultimul act. Şi nu ar fi simplu. Nu ar fi deloc plăcut şi nici simplu să vezi Final Four-ul de la televizor. 
 
E greu să spui că e un sezon bun, dacă nu ne vom califica în Final Four. E un sezon în care am fost încercaţi din foarte multe puncte de vedere. Dar cred că în viaţa unei echipe, a unui club, şi nu suntem nici primul club care trece printr-o astfel de situaţie, e important să înţelegi ce trebuie să faci pe viitor", a mai spus Vasile pentru Telekom Sport.
 

 

Afla mai multe despre: csm bucurestimetzhandbalchampions leaguefinal four 

viewscnt
Articole similare