Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Planurile Viitorului la a patra participare în Europa: "Asta ne dorim cel mai mult" Ce spune Vînă despre un posibil transfer al său

VIDEO | Planurile Viitorului la a patra participare în Europa: "Asta ne dorim cel mai mult" Ce spune Vînă despre un posibil transfer al său

Farul Constanța

Comentarii

Viitorul o va întâlni pe Anwerp în turul doi preliminar al Europa League.

Constănţenii încep parcursul european pe 25 iulie, la trei săptămâni distanţă de la primul lor meci oficial al sezonului, Supercupa României. 
 
"Va fi foarte greu, dar dacă nu-ţi impui obiective importante, nu cred că ai cum să le atingi. Avem şi experienţa din anii trecuţi, sper că am învăţat ceva din meciurile cu Vitesse şi cu APOEL, când am fost aproape de a ne califica. Dar acum este un alt an, alte obiective şi trebuie să accesăm grupele Europa League" a spus mijlocaşul echipei din Ovidiu. 
 
Pe Vînă ar putea să nu îl prindă debutul european în tricoul Viitorului. Despre fotbalist se spune că ar avea o ofertă de la Maccabi Haifa. 
 
"Se vorbeşte mult, dar până nu va fi ceva concret, n-am ce să vă spun. Probabil Mister ştie mai multe, dar eu sunt focusat pe ce e aici şi dacă va veni ceva, este bine pentru mine, dacă nu, la fel, pentru că iubesc fotbalul şi aici sau în altă parte, nu contează, îl fac cu aceeaşi plăcere. Dacă nu se va întâmpla acum, nu e nicio problemă şi o să mă pregătesc în continuare şi eu zic că va veni şi timpul meu în curând" a explicat Vînă. 
 
 
 
 

 

Afla mai multe despre: viitorulvînăeuropa leaguemaccabi haifaantwerp 

viewscnt
Articole similare