Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | "Play-out-ul va fi o comedie". Avertismentul oficialilor de la Poli Iaşi, înainte de reluarea sezonului în Liga I

VIDEO | "Play-out-ul va fi o comedie". Avertismentul oficialilor de la Poli Iaşi, înainte de reluarea sezonului în Liga I

CSM Poli Iași

Comentarii

Poli Iaşi aşteaptă acum meciurile din play-out-ul Ligii I, deşi conducătorii moldovenilor nu sunt încântaţi de reluarea partidelor din partea a doua a clasamentului.

"Sperăm ca de la finalul săptămânii vitoare să putem vedea jucătorii antrenându-se împreună. S-a anunţat. Începe campionatul pe 13 iunie. E o perioadă de acumulare, nu va mai fi timp de antrenamente. Vor fi meciuri deplasări, meciuri, deplasări.

Va fi o perioadă extrem de grea pentru sănătatea lor. Sincer, nu ştiu cum va arăta un campionat în care se va juca din trei în trei zile în play-out, pentru că play-out-ul suferă cel mai mult. Sperăm că băieţii vor fi sănătoşi şi vor veni şi cu rezultate bune.

Nu ştiu de meciul de baraj, dar, în mod cert, Cupa României se va desfăşura în două manşe. Aşteptăm olandezii să vină mâine, vor intra în autoizolare la domiciliu. Vor pierde din păcate două săptămâni, vor intra în această procedură de testare, după care sperăm să se pregătească la fel de bine să intre în ritm.

Nu va mai fi pauză pentru reluarea celeilalte ediţii de campionat, iar cei care suferă cel mai mult sunt jucătorii. Îmi pun mari semne de întrebare cum va arăta play-out-ul. Din punctul meu de vedere, va fi o comedie. Îmi doresc ca Mircea Rednic să continue în dealul Copoului. Cred că-şi doreşte şi el, dar îl înţeleg. Îşi doreşte şi el să vadă că se mişcă lucrurile aici, că oraşul vine lângă echipă" , a declarat preşedintele lui Poli Iaşi, Ciprian Paraschiv.

viewscnt
Articole similare