Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Pleacă Deian Sorescu de la Dinamo? ”Când te apuci de fotbal, la asta te gândeşti!” Cel mai bine cotat jucător al ”câinilor” a plecat în cantonament

VIDEO Pleacă Deian Sorescu de la Dinamo? ”Când te apuci de fotbal, la asta te gândeşti!” Cel mai bine cotat jucător al ”câinilor” a plecat în cantonament

Dinamo București

Comentarii

Cel mai bine cotat jucător al lui Dinamo, Deian Sorescu a vorbit despre viitorul său în Ştefan cel Mare

Despre problemele financiare de la Dinamo, Deian Sorescu a mărturisit că din păcate, acestea încă nu s-au rezolvat: ”Problemele nu s-au rezolvat şi asta nu e de bine. Nu am niciun motiv să fiu optimist, dar sper să se rezolve, pentru că ar fi păcat.”

Abia revenit din vacanţă, Sorescu a evitat să vorbească despre viitorul său. Internaţionalul lui Dinamo s-a declarat dispus să rămână în Ştefan cel Mare şi să-şi respecte contractul cu gruparea alb-roşie: ”A fost o vacanţă plăcută, dar şi obositoare. Pentru că au fost meciurile care au fost în campionat, dar şi meciurile de la naţională, dar nu mă pot plânge. A fost un vis împlinit pentru mine. Mi-am încărcat bateriile şi sper să fiu 100%. Urmează un cantonament cu FC Dinamo Bucureşti, restul nu ştiu să vă spun mai multe. Mai e până începe campionatul şi vom decide atunci. Mai am contract cu Dinamo, vom vedea. Mă bucur să aud că sunt dorit. De-asta jucăm fotbal şi muncim, pentru că vrem să ajungem la cel mai înalt nivel. Îmi voi respecta contractul” a spus Sorescu.

Ca orice jucător din Liga 1, şi fundaşul dreapta al ”câinilor” se gândeşte însă la o experienţă în străinătate: ”Când te apuci de fotbal, te gândeşti să pleci în străinătate, dar sunt la Dinamo şi mintea mea e aici. Am auzit ceva de insolvenţă, dar am încercat să nu-mi încarc gândurile cu ceva negativ. Nu vreau să încep ziua cu un gând negativ.” a mai spus Deian Sorescu.

În vârstă de 23 de ani, Deian Sorescu este cotat la 1.4 milioane de euro. Fotbalistul lui Dinamo a debutat în naţionala României în iunie şi a bifat două meciuri bune contra Georgiei, dar şi împotriva reprezentativei Angliei.

 

Afla mai multe despre: deian sorescudinamo 

viewscnt
Articole similare