Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Plecăciunea lui Camora în faţa lui Hagi, înainte de Supercupă. Cuvinte frumoase ale portughezului şi ce spune de Ianis

VIDEO | Plecăciunea lui Camora în faţa lui Hagi, înainte de Supercupă. Cuvinte frumoase ale portughezului şi ce spune de Ianis

Superliga

Comentarii

Supercupa României 2019 - CFR Cluj - Viitorul - e LIVE pe Telekom Sport 1, sâmbătă, de la 20:00.

Clujenii intră în meci în calitate de campioni en-titre, dar nu se simt favoriţi. Căpitanul Mario Camora spune că şansele sunt egale înainte de partida de la Ploieşti.



Portughezul a vorbit la superlativ şi despre proiectul lui Gheorghe Hagi şi a vorbit despre posibilul transfer al lui Ianis Hagi.

"Viitorul e o echipă care joacă un fotbal mai frumos, un fotbal de atac. Ştie bine ce să facă pe teren şi în atac şi pe apărare. Are jucători de mare calitate, jucători tineri. Să îl felicităm pe domnul Hagi pentru Academie, pentru ce face an de an. Pleacă 3-4, vin alţi 3-4 juniori şi echipa rămâne la fel.

La un trofeu, tot timpul e 50-50. Ambele echipe vor să câştige. Noi vrem încă o dată să câştigăm o Supercupă, să câştigăm un trofeu, cu obiectivul ăsta mergem la meciul de mâine.

E un meci, ştim că nu mai avem a doua şansă la revanţă. Atunci trebuie să dăm totul pe teren şi la final să ne bucurăm şi să câştigăm moral pentru meciul cu Astana
", spune Mario Camora.

Camora despre Ianis Hagi: "E un jucător foarte, foarte bun, dar nu e singur în echipă. Normal că e o valoare foarte mare de la Viitorul şi face diferenţa, dar pentru noi important e ce facem noi în teren. Asta e cel mai important, să fim echilibraţi şi să câştigăm".

Afla mai multe despre: mario camoracfr clujviitorul 

viewscnt
Articole similare