Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Plecarea lui Alibec este iminentă: "Vreau să fac performanţă". Poate fi coleg cu un jucător de la FCSB. Este aproape de echipa lui Şumudică

VIDEO | Plecarea lui Alibec este iminentă: "Vreau să fac performanţă". Poate fi coleg cu un jucător de la FCSB. Este aproape de echipa lui Şumudică

Astra Giurgiu

Comentarii

În urmă cu un an, Denis Alibec se întorcea la Astra Giurgiu după o perioadă cu bune, dar şi cu rele la FCSB, acolo unde a fost implicat într-un conflict şi cu Nicolae Dică. La un an distanţă, atacantul este pregătit să încerce din nou o aventură în străinătate.

Transferul lui Alibec pare iminent, dacă luăm în considerare chiar spusele jucătorului: "Vreau să fac performanţă. Încă vreau să joc la nivel înalt şi nu contează echipa unde merg". Cu toate acestea, fotbalistul născut la Mangalia a negat, cel puţin pe moment, vreo ofertă de la noua echipă a lui Marius Şumudică: "N-am primit nicio ofertă încă. Aşteptăm şi să sperăm că voi lua cea mai bună decizie pentru cariera mea".

  • Şapte goluri şi nouă assist-uri a dat Alibec sezonul trecut la Astra

Alibec a mai fost dorit şi în Arabia Saudită, la Al Shabab, de Marius Şumudică. Totuşi, la Gazişehir Gaziantep poate ajunge mai repede Junior Morais, fost coleg cu Alibec, care a fost dat de gol chiar de atacant: "Încă nu am vorbit, dar am înţeles că el e mai aproape decât mine să ajungă acolo".

Până în 2021 mai are contract Alibec cu Astra, fiind cotat la 800.000 de euro de transfermarkt. 

Afla mai multe despre: transfer alibecdenis alibec 

viewscnt
Articole similare