Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Pleşca loveşte din nou! :)) Declaraţie savuroasă după egalul cu Hermannstadt: "cunoscând pasiunea celor de la Sepsi..."

VIDEO | Pleşca loveşte din nou! :)) Declaraţie savuroasă după egalul cu Hermannstadt: "cunoscând pasiunea celor de la Sepsi..."
Comentarii

Răzvan Pleşca (36 de ani) nu este doar unul dintre veteranii Ligii 1, ci şi unul dintre cei mai carismatici fotbalişti din primul eşalon. Portarul lui Gaz Metan şi-a făcut un obicei din a avea declaraţii spumoase după meciuri, lucru confrimat şi la finalul remizei cu Hermannstadt, scor 1-1.

Gaz Metan Mediaş a înregistrat al doilea egal consecutiv în Liga 1. După 1-1 pe terenul Chindei Târgovişte, echipa lui Edward Iordănescu a repetat rezultatul şi acasă, cu Hermannstadt.

Cu o singură victorie în ultimele cinci etape, Gaz Metan se pregăteşte acum de confruntarea cu Sepsi OSK, formaţie care şi-a câştigat supranumele de campioană a egalurilor.

"Noi ne-am prezentat astăzi foarte slab şi în condiţiile astea, dacă vom continua cum am tot jucat în ultimele meciuri, e clar că nu mai avem nicio şansă la play-off. Meciul a fost destul de slab, dar a fost salvat de cele două goluri care au fost frumoase.

Chiar mă gândeam când au dat ei gol ce frumos a fost şi după aceea, al nostru a fost parcă la fel, dar şi mai frumos. Noi avem deja două egaluri şi cunoscând pasiunea celor de la Sepsi pentru egaluri, tare mi-e frică să nu facem şi acolo egal", a declarat Răzvan Pleşca la finalul meciului Gaz Metan - Hermannstadt. 

Afla mai multe despre: gaz metanplescahermannstadtsepsi 

viewscnt
Articole similare