Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Pleşca, omul meciului Gaz Metan - CFR Cluj: "Dacă am fi câştigat, s-ar fi făcut speculaţii"

VIDEO | Pleşca, omul meciului Gaz Metan - CFR Cluj: "Dacă am fi câştigat, s-ar fi făcut speculaţii"
Comentarii

Răzvan Pleşca (37 de ani) a fost omul meciului în Gaz Metan - CFR Cluj, scor 0-0. Veteranul din poarta medieşenilor a subliniat că este un rezultat perfect cel de egalitate, astfel nu vor există discuţii după meci.

"Până la urmă a ieşit un rezultat perfect, pentru că dacă am fi âştigat noi, apoi s-ar fi făcut speculaţii în legătură cu play-off-ul. Aşa e un rezultat bun pentru toată lumea, corect", a declarat Pleşca la finalul partidei. 

În urma acestui rezultat, Gaz Metan Mediaş se plasează pe locul 6, ultimul care duce în play off, cu 37 de puncte, unul mai mult decât FC Botoşani, dar gruparea moldavă nu a jucat, încă, în această etapă. 

"Am jucat împotriva echipei campioane, echipei care are cele mai mari şanse să devină campioană şi anul acesta şi ştiam că va fi un meci greu pentru mine, deoarece era foarte greu pentru noi să înscriem, ca pentru toate echipele care joacă împotriva CFR-ului", a mai spus Pleşca. 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe