Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Ploaie de goluri în amicalul FCSB-ului cu Lokomotiv Moscova. Echipa lui Vintilă a remizat pentru prima dată în această iarnă

VIDEO | Ploaie de goluri în amicalul FCSB-ului cu Lokomotiv Moscova. Echipa lui Vintilă a remizat pentru prima dată în această iarnă

FCSB

Comentarii

FCSB a remizat la trei în amicalul disputat în compania lui Lokomotiv Moscova. A fost primul rezultat de egalitate pe care l-au înregistrat roş-albaştrii în cantonamentul din Spania, după 0-1 cu FC Basel şi 1-0 cu FC Karlsruher. Golurile vicecampioanei României au fost înscrise de Manea, de două ori şi de Momcilovic.

FCSB - Lokomotiv Moscova 3-3 (Manea 15', 44' - penalty, Momcilovic 29' / Miranchuk 27', Barinov 33', Zhemaletdinov 63')

Echipa de start a FCSB:

  • FCSB: Vlad - Manea, Cristea, Perianu, Momcilovic - Olaru, Filip, Vînă - AD. Popa, Dumitru, Ad. Niţă
  • Rezerve: Niga, Bîlgrădean, Creţu, Panţîru, Nedelcu, Fl. Coman, Moruţan, Planic, Oaidă, Man. 

Minutul 90 Final de meci. FCSB - Lokomotiv Moscova s-a încheiat cu scorul de 3-3

Minutul 72 Penalty pentru ruşi! Lokomotiv ratează însă lovitura de la punctul cu var 

Minutul 63 GOOOL!!! Lokomotiv Moscova face 3-3 prin golul lui Zhemaletdinov

Minutul 46 A început repriza a doua

Minutul 45 FCSB conduce la pauză cu scorul de 3-2

Minutul 44 GOOOL!!! Manea face „dubla” din penalty 

Minutul 43 FCSB primeşte penalty după un fault asupra lui Filip

Minutul 33 GOOOL!!! Lokomotiv Moscova Moscova face 2-2 prin golul lui Barinov

Minutul 29 GOOOL!!! FCSB preia din nou conducerea! A înscris Momcilovic cu capul

Minutul 27 GOOOL Lokomotiv Moscova! Miranchuk restabileşte egalitatea 

Minutul 15 GOOOL!!! FCSB deschide scorul din lovitură liberă prin Manea

Minutul 1 A început partida


Desfăşurarea partidei va putea fi urmărită în direct pe site-ul telekomsport.ro, cu ajutorul canalului de YouTube al vicecampioanei en titre a Ligii 1.

FCSB joacă, luni, al treilea meci de preăgitre din cantonamentul spaniol. Vicecampioana României o înfruntă pe Lokomotiv Moscova, de la ora 17:30, după partidele pe care le-a jucat deja cu FC Basel şi Karlsruher. Elevii lui Bogdan Vintilă au o înfrângere şi o victorie până acum: au pierdut cu Basel, 0-1, şi au câştigat cu 1-0 împotriva nemţilor.

Antrenorul Bogdan Vintilă a început meciul cu Karlsruher în următoarea formulă: Bălgrădean - Creţu, Planic, I. Cristea, I. Panţîru - D. Nedelcu, R. Oaidă, O. Moruţan - D. Man, F. Coman, D. Olaru. În prima partidă de pregătire, contra lui FC Basel, Vintilă a folosit următoarea echipă: Bălgrădean - Creţu, Planic, I. Cristea, I. Panţîru - D. Nedelcu, R. Oaidă, O. Moruţan - D. Man, F. Coman, D. Olaru.FCSB mai are de jucat un singur meci amical în cantonament, în afara de acesta, pe 22 ianurie, contra sudcoreenilor de la Jeonbuk Hyundai FC, de la ora 17:00, ora României.

Delegaţia FCSB va reveni la Bucureşti la 23 ianuarie, când va intra in linie dreaptă pentru pregătirea primului meci oficial, programat în 2 februarie, la Cluj Napoca, împotriva liderului CFR Cluj, în direct la Telekom Sport.

viewscnt
Articole similare