Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ploaie de goluri la Telekom Sport! Andrei Radu şi Ştefan Radu au jucat în Serie A, Barcelona a făcut show. Vezi aici toate rezumatele

VIDEO | Ploaie de goluri la Telekom Sport! Andrei Radu şi Ştefan Radu au jucat în Serie A, Barcelona a făcut show. Vezi aici toate rezumatele
Comentarii

A fost spectacol total duminică la Telekom Sport în cele mai puternice campionate din Europa. Urmăreşte mai jos rezumatele din Serie A, La Liga şi Bundesliga.

Ionuţ Radu a fost pe teren într-un meci fantastic, cu goluri memorabile. Până la pauză se marcase deja de patru ori. Roma a deschis scorul după numai şase minute. Under l-a învins pe Radu cu o execuţie superbă. Genoa a revenit pe tabelă după numai zece minute, prin Pinamonti. Apoi, Dzeko a ridiculizat întreaga apărare genoveză şi şi-a adus echipa în avantaj. Totuşi, la pauză a fost egal. Formaţia lui Andreazzoli a beneficiat de o lovitură de la 11 metri, transformată de Criscito. Nici bine nu a început actul secund, că Ionuţ Radu a mai primit un gol de generic. Kolarov a executat magistral o lovitură liberă. Genoa nu a cedat şi a plecat cu un punct de pe Olimpico. Kouame a egalat pentru un fantastic 3-3.

Ştefan Radu a fost integralist pentru Lazio în deplasarea grea de pe terenul Sampdoriei. Immobile l-a lobat elegant în prima repriză pe Audero şi a înscris. În actul secund a continuat spectacolul lazial. Correa a a dublat avantajul bianco-celestilor. Immobile a reuşit dubla după o oră de joc, iar Sampdoria - Lazio s-a încheiat 0-3.

FC Barcelona a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 5-2, echipa Betis Sevilla, în etapa a doua a campionatului Spaniei, meci la care oaspeţii au condus cu 1-0.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Griezmann ’41, ’50, Perez ’56, Jordi Alba ’60 şi Vidal ’77. Pentru Betis au înscris Fekir ’15 şi Loren ’79.

Tot duminică, Alaves a remizat cu Espanol, scor 0-0, Mallorca a pierdut confruntarea cu Real Sociedad, scor 0-1, şi Atletico Madrid a învins în deplasare Leganes, scor 1-0.

Leipzig este într-o formă extraordinară. După victoria cu 4-0 din prima etapă de pe terenul lui Union Berlin, echipa lui Nagelsmann a câştigat şi în faţa lui Frankfurt.

Afla mai multe despre: andrei radustefan radubundesligaserie ala liga 

viewscnt
Articole similare