Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Pocchetino a făcut spectacol la conferinţa de presă de dinaintea finalei UCL. Un jucător al lui Tottenham nu a fost băgat în seamă de ziarişti :)))

VIDEO | Pocchetino a făcut spectacol la conferinţa de presă de dinaintea finalei UCL. Un jucător al lui Tottenham nu a fost băgat în seamă de ziarişti :)))
Comentarii

Tottenham este, conform caselor de pariuri, ousideră în finala de la Madrid. Londonezii au venit în Spania relaxaţi, dar hotărâţi să producă surpriza

Conferinţa de presă a celor de la Tottenham a început spectaculos. Un ziarist i-a spus lui Mauricio Pocchetino că a slăbit în ultima perioadă. Argentinianul a arătat că are aceleaşi forme.
 
Discursul serios a fost apoi unul impresionant.
 
"Noi suntem pregătiţi. Vă vom arăta mâine că cel mai important este să fii gata să fugi, să concurezi şi să te bucuri de meci. Suntem conştienţi că ne cunoaştem foarte bine. Este vorba de a te bucura, de a avea responsabilitate şi de a avea ambiţia să câştigi. Din momentul în care te califici în finală, tot ce contează e să o şi câştigi. Avem încredere în noi, suntem aici să luptăm. Ne respectăm adversarul, pentru că Liverpool este o echipă fantastică. Cel mai important va fi să dăm frâu liber emoţiilor, să jucăm ca atunci când eram copii de 7-8 ani şi eram liberi. Cheia e să nu te gândeşti că sunt un miliard de oameni care te urmăresc", a declarat Mauricio Pocchetino.
 
Vorbele frumoase despre Jurgen Klopp nu au lipsit: "Jurgen este un manager de succes, îl admir foarte mult. Este fantastic. Este mereu fericit, este optimist, este un foarte bun exemplu pentru noi. Este spontan, natural... îmi place foarte mult. Dar e un pic ghinionist. Toată lumea vorbeşte că a pierdut finala, cred că ar trebui să vorbiţi că a ajuns pentru a treia oară în finală. Cel mai dificil lucru este să ajungi în finală. Apoi sunt o mulţime de circumstanţe".
 
 
Căpitanul lui Tottenham, Hugo Lloris, este aproape de o performanţă pe care au mai reuşit-o doar şase jucători de la Bayern, în 1974: să câştige în mai puţin de 12 luni Cupa Mondială şi Liga Campionilor.
 
"Este un privilegiu să fac parte din această echipă câştigătoare. Să câştig Cupa Mondială cu ţara mea a fost o realizare incredibilă, dar nu ar fi fost posibil fără ajutorul coechipierilor. La fel şi în finala Champions League. Nu se poate câştiga fără ajutorul coechipierilor. Mă simt privilegiat, dar cel mai greu moment este în faţa noastră, în meciul de mâine. Trebuie să facem totul ca să câştigăm, să ne lăsăm amprenta în istoria Champions League. Aceasta este motivaţia noastră", a declarat Lloris.
Prezent la conferinţa lui Spurs, Harry Winks nu a scos niciun cuvânt, pentru că nu l-a întrebat nimeni nimic.
 
 

Afla mai multe despre: pocchetino 

viewscnt
Articole similare