Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | „Pofta vine mâncând!” Teja speră să prindă play-off-ul chiar dacă nu a fost un obiectiv impus de conducere

VIDEO | „Pofta vine mâncând!” Teja speră să prindă play-off-ul chiar dacă nu a fost un obiectiv impus de conducere

Superliga

Comentarii

Formaţia Gaz Metan Mediaş a pierdut, duminică seară, pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Piteşti, în faţa FCSB, scor 2-1, într-un meci din etapa a XVII-a a Ligii I.

„Şi eu vreau să-i felicit pe jucăotri pentru această mentalitate pentru că au jucat până la capăt, pentru a juca fiecare meci să-l câştige indiferent dacă suntem conduşi, jucăm în 10, în 9, important e să joci, să încerci să dai gol, goluri, să revii în meci pentru că eu cred că e mentalitatea şi atitudinea corectă.

Nu e uşor să rămâi în 10 oameni, dar până la urmă eu cred că şi în 10 oameni am arătat spirit ofensiv şi atunci în afară că am primit goluri şi au avut 5-6 minute cei de la FCSB au fost mai ofensivi, dar după ne-am revenit, am jucat ofensiv şi am încercat să mergem mai departe, dar atât am putut. A venit şi golul doi din păcate pentru noi, au dat 2-0. Nu era uşor. Totuşi am revenit şi am reuşit să egalăm. 

Sunt mândru de băieţii mei pentru că au o mentalitatea corectă, de învingători. Asta e important, pe viitor vom lua punct sau puncte.

Parcă totuşi prea multe galbene. Din câte am înţeles şi roşu - uşor acordat, dar Haţegan e foarte bun. E numărul 1, după părerea mea. Dacă aşa a văzut, aşa a fost”, a spus Teja la finalul partidei.

Despre play-off: ”Nu e un obiectiv impus de conducere. Pofta vine mâncând. Eu cred că băieţii merită. Muncesc mult şi la antrenamnet şi cred că am avut constanţă şi echilibru şi în joc şi rezultate. Încă nu s-a terminat, mai avem meciuri, dar îmi doresc să avem aceeaşi mentalitate şi spirit. Vom fi acolo. M-aş bucura pentru ei, ar fi un miracol, dar eu cred că putem ajunge”, a mai spus Teja.

Afla mai multe despre: liga 1gaz metan mediasteja 

viewscnt
Articole similare