Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Pogba nu se dezminte. Starul lui Manchester United se antrenează în tricoul lui Juventus. Mino Raiola a vorbit despre viitorul său

VIDEO | Pogba nu se dezminte. Starul lui Manchester United se antrenează în tricoul lui Juventus. Mino Raiola a vorbit despre viitorul său

Fotbal

Comentarii

Paul Pogba a ieşit din nou în evidenţă cu ultima sa postare de pe Instagram. Francezul a încărcat un video în care se antrenează acasă şi este îmbrăcat în tricoul lui Juventus. Deşi nu a mai jucat un meci oficial din luna decembrie, se pare că starul "diavolilor" se gândeşte în continuare la un transfer.

Pogba a declarat în nenumărate rânduri că s-a simţit extraordinar la Juventus şi că şi-ar dori să revină. Stă mărturie dorinţelor sale şi ultimul filmulet postat pe Instagram.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paul Labile Pogba (@paulpogba) on

Mino Raiola, agentul său a vorbit despre viitorul lui Pogba: "Vrea să se întoarcă la echipă, să termine sezonul şi să califice echipa în grupele Champions Leaague. Nu putem spune ce se va întâmpla cu Pogba. Vom vedea în viitorul apropiat. Există mult interes pentru el, dar până acum un transfer nu a fost posibil".

Contractul lui Paul Pogba cu Manchester United va expira în vara lui 2021. Francezul a ajuns pe Old Trafford în 2016 de la Juventus, pentru 105 milioane de euro. Pogba a adunat 150 de meciuri, 31 de goluri şi 31 de pase decisive în tricoul "diavolilor".

Afla mai multe despre: pogbamino raiolamanchester unitedjuventus 

viewscnt
Articole similare