Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Poli Iaşi - Academica Clinceni 0-1. Achim a dat lovitura după greşeală impardonabilă a lui Târnovanu! Ilfovenii câştigă şi o trimit pe Dinamo pe loc retrogradabil

VIDEO | Poli Iaşi - Academica Clinceni 0-1. Achim a dat lovitura după greşeală impardonabilă a lui Târnovanu! Ilfovenii câştigă şi o trimit pe Dinamo pe loc retrogradabil

Superliga

Comentarii

Poli Iaşi - Academica Clinceni s-a terminat 0-1, într-un meci din etapa a 4-a din play-out-ul Ligii 1.

Poli Iaşi - Academica Clinceni 0-1 (Achim 77)

Echipele de start:

  • Poli Iaşi: Târnovanu - Grădinaru, Mihalache, Frăsinescu, Şerban - Platini, De Iriondo, Passaglia, Horşia - Omoh, A. Cristea
  • Rezerve: Rusu - Luckasen, Chacana, Klimavicius, Onea, Bezanier, L. Cabral, Breeveld, Bourama
  • Clinceni: Vâlceanu - Matei, Patriche, Humanes, Dobrescu - Ventura, Albu, R. Ion - Merloi, Vojtus, Buziuc
  • Rezerve: Santos - Achim, Markovic, Kontoes, Bejan, Cebotaru, A. Şuşu, Ilie

Min. 90+3: Final de meci. Clinceni câştigă şi ajunge la 17 puncte, la egalitate cu Dinamo, însă ilfovenii stau mai bine la rezulatate directe şi au trimis pe "câini" pe loc de retrogradare, 13.


Min. 77: GOL Clinceni! Achim a tras tare din unghi, Târnovanu a scăpat mingea în poartă, după ce n-a reuşit să reţină o minge simplă.


Min. 46: A început repriza a doua.


Min. 45+1: Pauză.


Min. 41: Frăsinescu trimite din voleu, slab, după ce mingea a fost bâlbâită de apărarea Clinceniului la un corner, însă portarul Vâlceanu reuşeşte să respingă.


Min. 22: Andrei Cristea se înalţă şi trimite cu capul, din centrul careului, după un corner, dar mingea trece peste poarta lui Vâlceanu.


Min 13: Ocazie Poli Iaşi. Andrei Cristea trage din prima, cu latul, după o centrare venită în careu din dreapta, însă portarul Vâlceanu are un reflex foarte bun şi respinge.


Min 1: A început meciul!


Politehnica Iaşi şi Academica Clinceni îşi dau întâlnire în runda cu numărul patru a play-out-ului Ligii 1, joi, de la ora 20:00. În sezonul regulat, cele două formaţii şi-au împărţit punctele. Ilfovenii s-au impus acasă cu scorul de 1-0, în timp ce moldovenii au câştigat în Copou, scor 2-0. Echipa lui Mircea Rednic a fost învinsă în primul meci de la reluarea campionatului, scor 1-2, la Ovidiu, cu Viitorul.

În prezent, moldovenii sunt pe locul 6 în play-out, loc care duce la barajul pentru menţinerea în primul eşalon. Poli are 15 puncte, cu unul peste retrogradarea directă. Pauza prilejuită de pandemia COVID-19 i-a încurcat pe ieşeni, care aveau trei partide consecutive fără înfrângere, scor 1-1, la Sepsi, scor 3-2, cu U Craiova, în Cupă şi scor 1-0, cu Dinamo. Succeul cu roş-albii a fost primul pe teren propriu în Liga 1 după patru meciuri la rând pierdute.

Poli Iaşi - Academica Clinceni, LIVE VIDEO, pe Telekom Sport 1 şi telekomsport.ro, joi, ora 20:00

Academica Clinceni este în pericol să revină în Liga 2 după doar un sezon petrecut pe prima scenă fotbalistică din România. Ilfovenii sunt pe ultimul loc în Liga 1, la doar un punct de baraj şi de salvarea directă. În primul meci de după întreruperae forţată a campionatului, Academica a fost învinsă la scor de neprezentare de FC Voluntari.

A fost al treilea eşec consecutiv după înfrângerea din Cupă, scor 0-1, cu Dinamo şi scor 2-3, cu Viitorul, în campionat. Ultimul succes al echipei lui Ilie Poenaru a fost înregistrat pe 28 februarie, scor 1-0, cu Dinamo. A fost şi singurul meci din ultimele patru deplasări în care Clinceni a înscris. În trei vizite în Copou, Clinceni a câştigat o singură dată, în urmă cu şapte ani, atunci când cele două formaţii evoluau în Liga 2. 

 

Afla mai multe despre: iasiclinceniliga 1live 

viewscnt
Articole similare