Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Poli Iaşi - CFR Cluj 0-2. Deac, cu o dublă, a adus revanşa campioanei în faţa trupei lui Pancu!

VIDEO | Poli Iaşi - CFR Cluj 0-2. Deac, cu o dublă, a adus revanşa campioanei în faţa trupei lui Pancu!

Superliga

Comentarii

Meciul Poli Iaşi - CFR Cluj s-a terminat 2-0 pentru clujeni, după ce Ciprian Deac a reuşit o dublă şi a asigurat succesul campioanei României în etapa a 12-a din sezonul regulat al Ligii 1.

LIVE VIDEO | Poli Iaşi - CFR Cluj 0-2 (Deac 14, 78-pen)

Echipele de start:

  • Poli Iaşi: Bosz - Onea, Mihalache, Angiulli, Baxevanos, Cabral - Breeveld, Passaglia, Iridondo, Stan, Calcan
  • Rezerve: Axinte, Talmaciu, Zajmovic, Cristea, Popadiuc, Buşu, Chacana, A. Cristea
  • CFR Cluj: Bălgrădean - Susic, Ciobotariu, Burcă, Camora - Deac, Djokovic, Soares - Chipciu, Rondon, Costache
  • Rezerve: Sandomierski, Manea, Vinicius, Itu, Aurelio, Carnat, Păun, Denbeljuh

Min. 90+3 - Final de meci.


Min. 82 - Ocazie CFR! Hoban trage mult peste poartă de la 17 metri, după ce mingea i-a fost aşezată pentru şut.


Min. 78 - GOL CFR Cluj! Deac face dubla din penalty!


Min. 72 - Ocazie CFR Cluj! Costache targe violent din interiorul careului, Bosz respinge în faţă, Deac încearcă să reia cu capul, dar fără succes. În cele din urmă, balonul poposeşte în braţele portarului de la Poli Iaşi.


Min. 46 - A început repriza a doua.


Min. 45+2 - Pauză în Copou.


Min. 33 - Dublă ocazie CFR! Chipciu trage în portar din apropiere, apoi centrează pentru Rondon, care reia cu capul, dar mingea loveşte bara porţii lui Levente Bosz.


Min. 19 - Ocazie CFR! Clujenii domină startul de meci. Burcă reia din cădere o minge recentrată în mijlocul careului de Djokovic, cu capul, dar şutul fundaşului central al campioanei trece puţin pe lângă poarta lui Levente Bosz. "Feroviarii" sunt la conducerea partidei, echipa lui Daniel Pancu nu a reuşit să-şi creeze nicio şansă mare de gol.


Min. 14 - GOL CFR Cluj! Ciprian Deac deschide scorul! Decarul CFR-ului e atent la o centrare din întoarecere a lui Rondon şi reia cu latul în poarta lui Bosz.


Min. 7 - Ocazie CFR Cluj. Deac reia defectuos din careu, după o minge respinsă aiurea de apăraea Iaşiului. Decarul CFR-ului ratează o şansă mare de a deschide scorul, după ce nu l-a jenat nimeni când a tras la poartă.


Min. 1 - A început meciul!


Poli Iaşi şi CFR Cluj se întâlnesc din nou, duminică, de la ora 18:30, de data aceasta în Copou, după ce weekendul trecut campioana a fost eliminată din Cupa României de echipa lui Daniel Pancu. Înfrângerea a dus şi la plecarea lui Dan Petrescu din Gruia, iar acum fotbaliştii CFR-ului au un nou antrenor, Edi Iordănescu. Atunci, Poli Iaşi a câştigat cu 1-0, după un gol marcat de Andreas Calcan.

În campionat, cele două echipe se găsesc la poli opuşi. Iaşiul e pe locul 14, cu 10 puncte după 11 meciuri, în timp ce CFR Cluj e pe locul 3, cu 21 puncte. Echipa lui Daniel Pancu n-a câştigat niciun meci din ultimele cinci jucate în Liga 1, în timp ce campioana României a pierdut două din ultimele cinci, dar a şi câştigat trei.

În duelurile directe din ultimele cinci partide, trupa din Copou a câştigat ultimele două partide directe, una s-a terminat la egalitate, iar două le-a câştigat CFR Cluj.

Afla mai multe despre: poli iasicfr clujliga 1live video 

viewscnt
Articole similare