Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Poli Iaşi - CFR Cluj 2-1. Moldovenii lui Teja, coşmarul campioanei. Arlauskis contribuie decisiv la succesul gazdelor

VIDEO | Poli Iaşi - CFR Cluj 2-1. Moldovenii lui Teja, coşmarul campioanei. Arlauskis contribuie decisiv la succesul gazdelor

CFR Cluj

Comentarii

Ieşenii au reuşit surpriza primei etape a returului şi au învins trupa lui Dan Petrescu deşi au fost conduşi încă din minutul 10. Această victorie îi urcă din nou pe alb-albaştrii pe loc de play-off. În duelurile cu formaţia din Gruia din acest campionat, Poli Iaşi a obţinut 4 puncte.

FINAL | Poli Iaşi - CFR Cluj 2-1 (Passaglia '45, Gallego '76 / Costache '10)

Min 76 Gol Poli Iaşi: Gallego şutează din unghi, iar Arlauskis scapă mingea pe sub el în plasă, 2-1

Min 45 Gol Poli Iaşi: Şut al lui Passaglia din afara careului care îl păcăleşte pe Arlauskis, 1-1 

Min 42 Ocazie CFR Cluj: Centare în careul gazdelor, balonul este lovit cu capul de un fotbalist al CFRului şi ajunge la Costache, iar atacantul încearcă o execuţie pretenţioasă cu câlcăiul foarte aproape de ţintă 

Min 17 Ocazie mare Poli Iaşi: Centrare în careul clujenilor, Vinicius respinge greşit mingea care ajunge la Passaglia al cărui şut din marghinea careului se duce peste poartă 

Min 15 Ocazie imensă Poli Iaşi: Dublă şansă de gol pentru moldoveni în aceeaşi fază, Cristea trage mai întâi în Arlauskis, apoi Horşia trimute peste după ce driblează în careu doi adversari 

Min 10 Gol CFR Cluj: Centare în careu a lui Susic, Rondon trimite cu capul în transversală, iar de acolo mingea sare la Costache care o bagă în poartă, 0-1

Echipele de start:

Poli Iaşi: Târnovanu - Cabral, Mihalache, Diallo, Bădic - Passaglia, Loshaj - Popadiuc, Breeveld, Horşia - Cristea
Rezerve: Rusu, Haţiegan, Albis, Bălan, Arias, Cristea, Şerban

CFR Cluj: Arlauskis - Susic, Vinicius, Paşcanu, Camora - Aurelio, Hoban, Păun - Costache, Rondon, Pereira
Rezerve: Collado, Butean, Burcă, Bordeianu, Deac, Petrila, Golofca

Declaraţia lui Mihai Teja înainte de meciul contra campioanei României 

"Noi trebuie să fim mai ambiţioşi, mai dornici şi să încercăm mult mai mult, pentru că întâlnim un adversar bun şi le-am spus băieţilor că nu avem nimic de pierdut decât să ne ridicăm la acelaşi nivel sau mai bun şi să încercăm să batem echipa cea mai bună" a spus antrenorul moldovenilor. 
 
 
Declaraţia lui Dan Petrescu înaintea partidei de la Botoşani:
 
"Cunoaştem valoarea adversarului, cunoaştem că antrenorul este unul foarte bun, care face mereu rezultate bune, indiferent unde a antrenat. Ştim că vor fi foarte motivaţi să joace împotriva echipei care e pe primul loc, care e campioană şi care tocmai a bătut la Rennes" a fost reacţia Bursucului. 
 

După victoria de la Rennes, campioana României, CFR Cluj se deplasează în Moldova pentru meciul cu Poli Iaşi. Formaţia lui Teja are doar 3 înfrângeri în acest sezon, două dintre ele în ultimele patru meciuri.

  • LIVE VIDEO Poli Iaşi - CFR Cluj în direct la Telekom Sport de la 20:30

CFR şchioapătă în deplasare: are doar 8 puncte acumulate în 6 meciuri şi doar două victorii. La două dintre ultimele trei deplasări, clujenii au pierdut, 2-3 la Giurgiu şi 1-3 cu Viitorul Constanţa la Ovidiu.

CFR Cluj a câştigat ultimul joc disputat pe terenul echipei moldave, scor 1-0, în octombrie 2018. Din ultimele 5 confruntări directe, Iaşiul nu a câşitgat nici măcar un meci, dar a reuşit să smulgă două remize. Ultima dintre ele, în iulie, în partida tur, scor 1-1.

”Cred că în decembrie vor fi 37 de meciuri jucate oficial de CFR, ceea ce mi se pare exagerat. 37 de meciuri le jucam într-un an. Acum le jucăm în 6 luni. Venim după două victorii mari, importante, cu Craiova şi cu Rennes şi ar trebui să avem un spirit bun la meciul de la Botoşani. Anul acesta cu Teja parcă arată şi mai bine ca anul trecut. Au început foarte bine. Acum, în ultimele meciuri nu au câştigat. Sigur vor să câştige. Au văzut după meciurile din Europa, suferim puţin şi e normal ca în meciurile din deplasare să suferim.Am avut ghinionul ca după Europa nu jucăm şi noi un meci acasă. Tot timpul trebuie să facem o deplasare foarte lungă. Pe noi nu ne avatajează deloc acel stadion pentru că nu prea am câştigat acolo. Numai egaluri. Nu e un stadion al meu preferat, clar” a mărturisit Dan Petrescu înainte de partida contra echipei lui Mihai Teja.

  • LIVE VIDEO Poli Iaşi - CFR Cluj în direct la Telekom Sport de la 20:30

Poli Iaşi ocupă locul 8 în clasamentul Ligii 1, cu 18 puncte. CFR, campioana en titre este lider cu 27 de puncte, două puncte peste Viitorul Constanţa. Arbitrul Marius Avram a fost delegat la centru la partida Poli Iaşi - CFR Cluj, ultima din etapa a XIV-a a Ligii I. El va fi ajutat de asistenţii Vladimir Urzică şi Mircea Orbuleţ, iar rezervă a fost desemnat Cătălin Busi.

Observatori vor fi Laszlo Sajtos şi Mircea Călin.

Partida dintre Poli Iaşi şi CFR Cluj se joacă pe teren neutru, la Botoşani. Meciul va fi transmis în direct de Telekom Sport 1, luni de la ora 20:30. Partida va fi urmată de emisiunea Minutul 91. 

Afla mai multe despre: iaşicfr cluj 

viewscnt
Articole similare