Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Poli Iaşi - Dinamo 1-0. Andrei Cristea a dat lovitura pe final. "Câinii", fără puncte în play-out

VIDEO | Poli Iaşi - Dinamo 1-0. Andrei Cristea a dat lovitura pe final. "Câinii", fără puncte în play-out

Superliga

Comentarii

Poli Iaşi a învins-o pe Dinamo, scor 1-0, în a doua etapă din play-out. Singurul gol al meciului a fost marcat de Andrei Cristea.

VIDEO | Poli Iaşi - Dinamo 1-0 (Cristea 85)

Andrei Cristea i-a adus lui Poli Iaşi prima victorie din campionat după o pauză de mai bine de patru luni. Atacantul trecut prin curtea echipei din Ştefan cel Mare i-a învins pe dinamovişti cu reuşita sa din minutul 85.

În prima repriză, un câine a mai întreţinut atmosfera, pentru că fotbal nu prea s-a jucat. Cristea a avut o mare ocazie, dar Straton a respins extraordinar. Acelaşi Cristea a trecut pe lângă gol şi în al doilea act, dar până la urmă Iaşi s-a impus cu 1-0. 


Poli Iaşi: Rusu - Cabral, Frăsinescu, Klimavicius, Şerban - De Iriondo - Platini, Breeveld, Omoh, Longher - A. Cristea
Rezerve: T. Axinte, Fomba, Onea, Grădinaru, Luckassen, Passaglia, Bezannier
Antrenor: Mircea Rednic 

Dinamo: Straton - Kilyen, Popescu, Grigore, Skovajsa - Kostrna, Filip, Răuţă, Fabbrini - Sorescu, Lazăr
Rezerve: Piscitelli, Puljic, Sin, Bani, Mihaiu, Perovic, Popa
Antrenor: Dusan Uhrin

Min. 90: Partida va fi prelungită cu cel puţin trei minute. 

Min. 85: GOOOOOOOOOOOL Poli Iaşi! Andrei Cristea a marcat împotriva fostei sale echipe în minutele de final ale meciului. 

Min. 75: Ocazie Poli Iaşi! Andrei Cristea a avut în picior deschiderea scorului. Passaglia i-a centrat perfect, dar atacantul a trimis pe lângă.

Min. 62: Ocazie Dinamo! Perovic a trimis cu capul, dar Rusu a prins fără probleme. 

Min. 44: Ocazie Poli Iaşi! Andrei Cristea a fost la un pas să marcheze împotriva fostei echipe. Şutul deviat al decarului a fost respins în corner de Starton. 

Min. 23: Ocazie Poli Iaşi! Panică în careul lui Dinamo. Echipa lui Mircea Rednic a trecut pe lângă deschiderea scorului. 

Min. 20: Până acum, meciul este liniştit. S-a tras un singur şut pe poartă, iar acela i-a aparţinut lui Dinamo. 

A început meciul. 


Poli Iaşi şi Dinamo se întâlnesc în Moldova într-un meci în care egalul nu o ajută pe niciuna. Moldovenii sunt pe locul 13, cu 12 puncte, în timp ce echipa antrenată de Dusan Uhrin e pe nouă cu, 17 puncte, la doar patru puncte în faţa Chindiei Târgovişte, care se află pe locul de baraj pentru menţinerea în Liga 1.  

"Ne aşteaptă un meci dificil, mai ales că venim după o înfrângere cu Clinceni. Trebuie să jucăm bine pentru că nu mai vreau să pierdem niciun joc. Trebuie să fim din ce în ce mai buni în zona de 16 metri adversă. E bine că Universitatea Craiova a fost eliminată, dar noi trebuie să trecem şi de semifinale şi nu va fi deloc uşor. Sper ca şi jucătorii să îşi dorească să câştige fiecare meci", a declarat Dusan Uhrin Jr. în cadrul conferinţei de presă premergătoare partidei. 

Fotbaliştii lui Dinamo încearcă să se distanţeze de zona retrogradării, dar se gândesc şi la Cupa României, care ar putea salva sezonul în "Ştefan cel Mare": "Am pierdut primul meci dar mai sunt destule partide din acest play out. Următorul joc este unul important pentru noi, aşa că vom încerca să dăm totul pentru a câştiga. Vom încerca să câştigăm toate jocurile, indiferent ce echipă se află în faţa noastră. (n.r. - V-a surprins că Iaşiul a învins Craiova în Cupă?) Nu chiar, pentru că orice echipă poate pierde cu oricine. (Ţi-ai dori să joci în finală sau în semifinale cu FCSB?) Da, cu siguranţă. Dacă vrem să câştigăm competiţia, trebuie să jucăm cu oricare echipă. Dacă am înfrunta Steaua ar fi un meci mare atât pentru noi cât şi pentru fani. Avem un obiectiv, să încercăm să câştigăm toate meciurile din play out. Suntem şi în semifinalele Cupei şi vom încerca să cucerim trofeul", a declarat italianul Diego Fabbrini.

Afla mai multe despre: dinamo poli iasipoli iasi dinamolive video poli iasi dinamo 

viewscnt
Articole similare