Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Poli Iaşi - Dunărea Călăraşi 1-0. Elevii lui Stoican câştigă şi se apropie de play-off. Petrecere în vestiarul moldovenilor după meci: "Să vină banii la băieţi!"

VIDEO | Poli Iaşi - Dunărea Călăraşi 1-0. Elevii lui Stoican câştigă şi se apropie de play-off. Petrecere în vestiarul moldovenilor după meci: "Să vină banii la băieţi!"

Superliga

Comentarii

Poli Iaşi a câştigat, în etapa a 19-a, meciul de acasă cu Dunărea Călăraşi. Singurul gol al partidei a fost marcat de Platini.

VIDEO | Poli Iaşi - Dunărea Călăraşi 1-0
Platini 33 

Prima repriză a partidei de pe "Emil Alexandrescu" a fost animată, cu ocazii la ambele porţi. Cele două echipe au putut deschide scorul, dar apărările au funcţionat, astfel că tabela a fost modificat abia în minutul 33, atunci când Platini şi Bekui au făcut şah mat apărarea elevilor lui Dan Alexa. Platini s-a jucat cu apărarea Dunării şi a trimis mingea în plasă, după ce l-a driblat şi pe portar. 

A doua parte a fost mult mai haotică, probabil datorită şi ceţii, care s-a instalat puternic spre finalul partidei. 

În urma acestei victorii, Poli Iaşi a urcat pe locul 8 şi este la trei puncte de Sepsi, ultimul loc de play-off. Dunărea a ajuns la patru înfrângeri consecutive şi rămâne pe locul 12, cel de baraj, dar pot fi depăşiţi de Concordia Chiajna, care are meci cu Astra Giurgiu. 


Final de partidă la Iaşi, într-un final dominat o ceaţă puternică la nivelul gazonului. 

Min. 58: Ocazie şi pentru Dunărea, care trimite puţin peste poarta lui Rusu. 

Min. 55: Ocazie imensă Poli Iaşi! Gallego a şutat în vinclul porţii Dunării, dar Cezar Lungu a avut un reflex excelent. 

A început repriza a doua. 

S-a încheiat prima repriză. 

Min. 33. GOOOOL Poli Iaşi! Fază superbă în Copou, Bekui ridică mingea peste apărarea Dunării, Platini driblează portarul şi înscrie. 

Min. 28: O nouă ocazie pentru Iaşi. Şutul lui Platini este parat de Cezar Lungu. 

Min. 26: Ocazie Poli Iaşi! Patrick Petre şutează din interiorul careului, dar este blocat de Şeroni. 

Min. 12: Ocazie mare pentru Dunărea: Vali Munteanu centrează în careu, Kanda nu reuşeşte preluarea, iar apoi şutul său este blocat. 

Min. 10: Contraatac Dunărea Călăraşi, Clemance se apropie periculos de poarta lui Rusu, dar jucătorul pur şi simplu îi pasează portarului de la Iaşi. 

Min. 8: Frăsinescu reia o minge cu capul, dar care trece mult peste poarta Dunării. 

A început meciul. 

Echipele de start

Poli Iaşi: Rusu - Gallego, Mihalache, Frăsinescu, Sin - Cioinac - Platini, P. Petre, Qaka, Sanoh - Bekui
Rezerve: Cobrea, Panţîru, Bosoi, Zaharia, Mihăescu, Enoh, Danale 

Dunărea: Lungu - Ţenea, Dobrosavlevici, Şeroni, Mendy - Kanda, Stelian Cucu, Bourceanu, V. Munteanu - A. Munteanu, Clemence
Rezerve: Popa, Walace, Honciu, Pană, Simion, Ndiaye, Souda


Ambele echipe se află în zona play-out-ului, dar în situaţii diametral opuse. Poli Iaşi vine după o victorie, 2-1, în derby-ul Moldovei cu FC Botoşani, în timp ce Dunărea lui Dan Alexa a pierdut ultimele trei jocuri. 

  • LIVE VIDEO | Poli Iaşi - Dunărea Călăraşi, duminică, de la 14:00, pe Telekom Sport 1 

Poli Iaşi, acolo unde încă este un conflict intern între tabara antrenorului Flavius Stoican şi cea a directorului sportiv, Tibor Selymes, este pe locul opt, cu 21 de puncte. Nou-promovata din Călăraşi ocupă locul 12, cel de baraj, cu 17 puncte, cu două sub Dinamo. 

 

Afla mai multe despre: poli iasidunarea calarasiliga 1 

viewscnt
Articole similare