Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Poli Iaşi - FC Viitorul, încheiat în minutul 54. IREAL! Meciul s-a terminat, fix în momentul în care s-a marcat. Poli Iaşi a pierdut la masa verde

VIDEO | Poli Iaşi - FC Viitorul, încheiat în minutul 54. IREAL! Meciul s-a terminat, fix în momentul în care s-a marcat. Poli Iaşi a pierdut la masa verde

Fotbal

Comentarii

Scene ireale la Iaşi. Formaţia gazdă a marcat al doilea gol, dar în momentul şutului lui Onea, nocturna din Copou a cedat din nou. Viitorul câştigă la "masa verde" conform regulamentului


Meciul dintre Poli Iaşi şi Viitorul a fost în pericol să nu se mai dispute. A început în cele din urmă cu 53 de minute întârziere, iar Viitorul a marcat prima, prin Dobrosavlevic.

Imediat după pauză, Iaşiul a egalat prin Zajmovic, iar câteva minute mai târziu, fix în momentul şutului lui Onea, care avea să aducă formaţia gazdă în avantaj, nocturna din Copou a cedat din nou. În loc de 2-1 pentru Poli Iaşi cât era scorul în acel moment pe teren, formaţia lui Pancu pierde acest joc. Regulamentul prevede că la o a doua eventuală oprire a instalaţiei, meciul va fi pierdut cu 0-3.

Astfel, Viitorul va câştiga la „masa verde” partida cu Poli Iaşi, după ce nocturna stadionului „Emil Alexandrescu” s-a stins pentru a doua oară. 

LIVE VIDEO | Poli Iaşi - FC Viitorul Constanţa 2-1 (Zajmovic 50, Onea 54 / Dobrosavlevic 20)

Echipele de start: 

Poli Iaşi: Bosz - Onea, Frăsinescu, Baxevanos, Buşu - Breeveld, Passaglia, Tălmaciu - Calcan, Zajmovic, Platini.
Rezerve: Axinte, Cabral, De Iriondo, Cristea, Atska, Assulin, Stan, Mensah.
Antrenor: Daniel Pancu.

 

Viitorul: Cojocaru - Dussault, Dobrosavlevic, Ghiţă, De Nooijer - Gaztanaga, Casap, Victor Fernandez - Măţan, Luckassen, Ely Fernandes.
Rezerve: Tordai, Grosu, Pitu, Bodişteanu, Stoian, Dănuleasa.
Antrenor: Ruben de la Barrera

EXCLUSIV Poziţia Viitorului în privinţa meciului de la Iaşi. Ce se va întâmpla dacă meciul începe, iar nocturna pică din nou


Min 54. Goool Poli Iaşi! Onea marchează...dar stupoare...exact în momentul şutului cade din nou nocturna! Teoretic, gazdele vor pierde la "masa verde"

Min 51. Goool Poli Iaşi! Dzenan Zajmovic restabileşte egalitatea! Passaglia este cel care pasează, iar sârbul îl învinge pe Cojocaru din apropiere

Min 50. Şut bun al lui Onea, respins de Cojocaru. Ocazie bună pentru formaţia gazdă

Min 45. Pericol mare la poarta gazdelor. Măţan şi Gaztanaga încearcă să găsească drumul spre gol, dar în ciuda haosului instalat în defensiva ieşenilor, mingea este în cele din urmă respinsă.

Min 34. O nouă acţiune periculoasă a oaspeţilor. Măţan execută o lovitură liberă, iar cuplul Bosz-Frăsinescu respinge mingea care se îndrepta ameninţător spre ţintă

Min 30. Ocazie Viitorul! Luckassen este aproape de gol împotriva fostei sale formaţii. Pătrundere pe zonă centrală şi şut sănătos pe care Levente Bosz îl reţine în doi timpi.

Min 19. Gooool Viitorul!!! La debutul pentru formaţia constănţeană, Alin Dobrosavlevic deschide scorul în urma unei centrări foarte bune a lui Damian Dussaut. Fundaşul a reluat cu capul, plasat, în poarta lui Bosz

  • Tânărul Tâlmaciu este înlocuit imediat cu De Iriondo

Min. 1 A început partida, care a fost întârziată cu 53 de minute.


UPDATE 18:53 A început meciul din Copou, cu trei stâlpi ai nocturnei funcţionali! Totuşi, gazdele nu au scăpat de emoţii. În cazul în care partida va fi din nou întreruptă, atunci Poli Iaşi pierde meciul la masa verde!

UPDATE 18:45 Veste importantă pentru gazde! Au crescut şansele ca meciul să se dispute, după ce al treilea stâlp al nocturnei a fost stabilizat. Decizia e la observatorul şi arbitrul jocului.

UPDATE 18:35 Preşedintele lui Poli Iaşi, despre problemele cu nocturna din Copou: "Da, putem pierdem meciul cu Viitorul. Doamne fereşte!"

UPDATE 18:25 Marius Onofraş se teme că partida nu se va relua: "În doi stâlpi nu se poate. Încercăm să remediem"!

UPDATE 18:17 "Se pare că sunt câteva echipe de la compania de electricitate, dar par depăşite de situaţie. Aşteptăm cu toţii dacă partida va începe. Observatorul se consultă cu arbitrul. În oraş e curent. Funcţionează tabela, reclamele. Problema e la un stâlp, care se pare că a făcut un scurt circuit. Să vedem ce vor reuşi cei de la compania de electricitate. Echipele s-au încălzit exact cu 10 minute înaintea paridei, atunci a picat toată instalaţia de nocturnă. Au revenit jucătorii pe teren, dar în beznă totală. Acum au rămas doar doi stâlpi şi să vedem ce se întâmplă", a transmis corespondentul Telekom Sport de la Iaşi, Cezar Florişteanu.

UPDATE 18:10 În urmă cu cinci minute, trei stâlpi dintre cei patru funcţionau. În acest moment, doar doi funcţionează, iar luminozitatea a scăzut pe teren. 

UPDATE 18:05 | A revenit lumina în Copou, dar nu la capacitate maximă. Gazdele au la dispoziţie o oră pentru a-l convinge pe observator că meciul poate fi început. 

UPDATE 17:55 | Partida dintre Poli Iaşi şi Viitorul e în pericol să nu se joace! Nocturna din Copou a picat, iar generatorul de rezervă nu funcţionează. 


 


LIVE VIDEO | Poli Iaşi - FC Viitorul Constanţa, de la ora 18, în direct pe Telekom Sport 1

Moldovenii sunt pe locul 12, cu 9 puncte, în timp ce Viitorul Constanţa este pe locul 9, cu 10 puncte. Formaţia de la malul mării a sosit la Iaşi cu o serie de jucători indisponibili: Aurelian Chiţu - accidentat; Radu Boboc, Andrei Ciobanu, Sebastian Mladen, Cosmin Matei, Gabi Iancu, Angel Martinez - COVID-19.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare