Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Poli Iaşi s-a reunit! Fotbaliştilor din Copou le-a fost dor de fotbal, dar sunt conştienţi că urmează o perioadă grea: "Trebuie să ne adaptăm!"

VIDEO | Poli Iaşi s-a reunit! Fotbaliştilor din Copou le-a fost dor de fotbal, dar sunt conştienţi că urmează o perioadă grea: "Trebuie să ne adaptăm!"

CSM Poli Iași

Comentarii

Poli Iaşi s-a reunit, sâmbătă, şi-şi va relua pregătirile pentru reluarea Ligii 1. Fotbaliştii din Copou sunt conştienţi că umrează o perioadă grea.

Cosmin Frăsinescu, Denis Rusu şi Andrei Cristea sunt fotbaliştii Iaşiului care au oferit declaraţii presei la reunirea echipei. Portarul Iaşiului a spus că au fost două luni grele fără fotbal, Cristea s-a bucurat pentru că şi-a revăzut colegii, iar Frăsinescu a subliniat încă o dată, dacă mai era nevoie, perioada grea pe care urmează să o traverseze.

"Simt că trebuie să facem acest lucru, să terminăm campionatul numai ca să le terminăm. E un sentiment destul de ciudat pentru că simt că în România nu suntem pregătiţi pentru acest protocol şi pentru a juca fără suporteri. Oricum eram într-o situaţie foarte dificilă, să jucăm şi fără suporteri e urât.  Nu cred că o să fie acelaşi fotbal, trebuie să ne adaptăm, dar nu ştiu dacă suntem pregătiţi în România să începem.  

Foarte dificil, trebuie să stăm în cantonament, dar ne antrenăm câte trei. Stăm împreună, dar ne antrenăm separat. Mi se pare fără logică, stăteam în cantonament când ne şi antrenam împreună.  E o senzaţie ciudată, îţi bagă băţul pe nas, pe gât, dar trece repede", a spus Frăsinescu, la reunire.

"E greu să stai două luni fără fotbal!"

Denis Rusu a vorbit şi el la reunirea lui Poli Iaşi: "E foarte greu să stai acasă două luni fără fotbal, fără să poţi ieşi din casă. Am stat 2 săptămâni în autoizolare, apoi am plecat acasă şi am mai stat două săptămâni, m-am întors şi mai stau 2 săptămâni. Din două luni, o lună jumătate am stat în autoizolare.  

Aici la Iaşi stau la apartament şi mi-era frică de vecinii de dedesupt să nu alunge din apartament. E bine să înceapă fotbalul, să jucăm fotbal şi să fie totul bine din punctul de vedere al sănătăţii şi al campionatului"
, a declarat portarul echipei din Copou.

Andrei Cristea: "Sunt fan Bundesliga. Un model pentru toată lumea!"

Unul dintre veteranii Iaşiului, Andrei Cristea, a vorbit despre reunirea echipei şi despre Bundesliga, primul campionat mare din Europa care a reluat meciurile. "Ne bucurăm că ne-am reunit, dar să vedem sub ce formă. Nu cunoaştem deocamdată regulile jocului, mi-aş dori enorm să reîncepem, să fim în condiţii normale şi să dăm drumul la un fotbal normal. E complicată perioada această, dar trebuie să ne adaptam cât mai repede, cu siguranţă cine se va adapta cel mai repede, va avea câştig de cauză, va intra în formă, se va pregăti bine şi când va începe campionatul, va avea mai mult de câştigat.  

Sunt fan Bundesliga şi sunt primii care încep, e o ţară foarte bine organizată şi e un model pentru toată lumea"
, a spus atacantul.

Afla mai multe despre: poli iasireunirevideo 

viewscnt
Articole similare