Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Poli Iaşi şi Viitorul s-au anulat în Copou. Reacţiile lui Iancu, Artean şi Ghiţă: "Putem spune oricum că a fost un sezon pierdut pentru noi"

VIDEO | Poli Iaşi şi Viitorul s-au anulat în Copou. Reacţiile lui Iancu, Artean şi Ghiţă: "Putem spune oricum că a fost un sezon pierdut pentru noi"

Farul Constanța

Comentarii

Poli Iaşi şi Viitorul au remizat, 1-1 în Copou, iar Gabi Iancu (26 de ani), Andrei Artean (26 de ani) şi Virgil Ghiţă (21 de ani) au reacţionat, la flash-interviu, din tabăra echipei lui Gică Hagi. Elevii "Regelui" n-au nicio emoţie la retrogradare, însă despre echipa lui Mircea Rednic nus e poate spune acelaşi lucru.

Gabi Iancu, în minutul 73, a anulat reuşita lui Omoh, cu care a deschis scorul în minutul 17, iar Poli Iaşi şi Viitorul au înheiat meciul nedecis, trupa din Copou având în continuare mari emoţii pentru evitarea retrogradării. Golgheterul campionatului, cu 16 reuşite, Iancu spune că Viitorul încearcă să-şi fixeze deja obiectivele pentru sezonul următor.

"Au jucat foarte bine, noi ne-am trezit cam greu în repriza a doua şi cred că este un rezultat ok. Încercăm să ne fixăm deja obiectivele pentru sezonul viitor, pentru că acesta a fost un sezon pierdut pentru noi", a spus Gabi Iancu, la Telekom Sport.



Artean a spus, la finalul partidei, că Viitorul are mereu meciuri grele la Iaşi, dar şi că speră să nu mai fie cazuri de COVID-19 în Liga 1. "Tot timpul avem meciuri grele aici, la Iaşi. Astăzi a fost o partidă dificilă, pentru că ei sunt într-un moment dificil. Noi cu acest punct ne-am salvat 100% de la retrogradare.

Acesta e obiectivul Viitorului, să câştige fiecare meci. Aceasta e mentalitatea noastră, această mentalitate ne-o transmite mister şi sperăm să câştigăm toate meciurile rămase, chiar dacă nu va fi uşor. Sperăm să nu mai fie cazuri de îmbolnăvire, pentru că e urât fără fotbal. E groaznic să stai în casă închis. Fotbalul ne redă speranţa la o viaţă mai frumoasă, mai bună. Sperăm să revină şi suporterii cât mai repede"
, a spus Andrei Artean.



Virgil Ghiţă are ambiţia ca Viitorul să câşige toate meciurile, chiar dacă sunt salvaţi: "Suntem matematic salvaţi, dar nu ne lăsăm aici, mai avem patru meciuri şi trebuie să le câştigăm pe toate. Motivaţia este să câştigăm, să facem cât mai multe puncte şi să ieşim victorioşi de la fiecare partidă", a spus fundaşul central, la Telekom Sport.



După acest egal, Viitorul a rămas pe primul loc în playout, cu 39 de puncte, în timp ce Poli Iaşi a rămas pe locul 12, de baraj, cu 23 de puncte.

Afla mai multe despre: viitorulghitaiancuarteanreactiivideoliga 1 

viewscnt
Articole similare