Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Poli Iaşi vs. Poli Iaşi :). Faza zilei în Liga 2 după ce oaspeţii de la Buzău şi-au dat seama abia la stadion de eroarea comisă

VIDEO | Poli Iaşi vs. Poli Iaşi :). Faza zilei în Liga 2 după ce oaspeţii de la Buzău şi-au dat seama abia la stadion de eroarea comisă

Liga 2

Comentarii

FC Buzău a reuşit să se impună în Copou, împotriva lui Poli Iaşi, în Liga 2, scor 1-0, dar oaspeţii au avut emoţii înaintea partidei.

VIDEO | Poli Iaşi vs. Poli Iaşi în Liga 2

A fost ziua oaspeţilor în Liga 2, duminică. După ce Petrolul s-a impus cu 2-0 împotriva celor de la Unirea Slobozia, de la 13:00 s-au înfruntat Poli Iaşi şi FC Buzău. 

Totuşi, echipa vizitatoare a comis o gafă care o putea costa partida. Buzăul a luat echipamentul de deplasare al celor de la Poli Iaşi, după ce oaspeţii au venit în Copou cu cu un echipament asemănător cu cel al ieşenilor. 

Brigada de arbitri şi observatorul au sesizat situaţia şi nu au permis startul partidei. Totuşi, echipa retrogradată din Liga 1 a dorit ca meciul să se joace pe teren şi a oferit propriul echipament de rezervă. Emblema Politehnicii a fost acoperită, în schimb. 

În urma acestui rezultat, moldovenii sunt pe locul 13 în Liga 2, cu şase puncte, în timp ce FC Buzău a urcat pe locul al şaptelea în clasament, cu 10 puncte.

 

Afla mai multe despre: poli iasifc buzauliga 2echipament poli iasi 

viewscnt
Articole similare