Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Poli Timişoara - Rapid 2-0! Bănăţenii dau afară echipa lui Mihai Iosif din Cupa României

VIDEO | Poli Timişoara - Rapid 2-0! Bănăţenii dau afară echipa lui Mihai Iosif din Cupa României

Cupa României

Comentarii

Politehnica Timişoara s-a calificat, joi seară, în sferturile de finală ale Cupei României, trecând în optimi de FC Rapid, scor 2-0.

Golurile au fost marcate de Gerbi ’20 şi Ursu ’70. În sferturile de finală mai sunt calificate echipele ACSO Filiaşi, Chindia Târgovişte, FC Argeş, Universitatea Craiova, FC Buzău şi Sepsi.

LIVE VIDEO | Poli Timişoara - Rapid 2-0 (Gerbi - 21, Ursu - 70)

Poli Timişoara: Devenish-Meares - Sofran, Mera, Scutaru, Pamfile - Lazăr, Ignea - D. Radu, Ursu, D. Andrei - Gerbi

Rezerve: Păduraru, Bocşan, Zaluschi, Moţiu, Costea, Haţegan

Rapid: Drăghia - Carnat, Dandea, Nastos, Florică - Albu, Moise - Ilie, Alami, Stahl - Marzouk
Rezerve: H. Moldovan, Ignat, Demici, Săpunaru, Grigore, Iosif, Barbu, Despa, Sefer
 


Min 90. Final de meci!

Min 70. GOOOOOOOOL Poli Timişoara! Andrei îi pasează pe culoar lui Ursu, care finalizează la colţul lung cu mult sânge rece!

Min 69. Ocazie Rapid! Carnat centrează în faţa porţii la Sefer, care nu a reuşit să îl învingă pe portarul bănăţenilor din câţiva metri!

Min 52. Ocazie Rapid! Dandea se înalţă în careu după o centrare din corner, dar mingea deviată de el trece peste poartă!

Min 46. Ocazie Rapid! Stahl trimite un şut din careu, dar portarul bănăţenilor se opune!

Min 46. A început repriza secundă!

Min 45. Final de primă repriză!

Min 43. Ocazie Rapid! După un corner executat, Stahl a reluat pe spate cu capul, mingea a lovit bara şi a ricoşat, cu noroc, în braţele portarului de la Poli Timişoara.

Min 21. GOOOOOOOOL Poli Timişoara! Gerbi a recepţionat o pasă perfectă, iar atacantul trimite mingea pe lângă portarul Rapidului!

Min 1. A început meciul!


”Derby-ul prieteniei” va închide optimile Cupei României, joi seara, de la ora 21:00. Poli va primi vizita Rapidului, la Timişoara, însă cele două galerii nu vor fi prezente la meci. Ultraşii celor două formaţii au legat o prietenie ce ţine de mai bine de 40 de ani, dar nu se vor putea întâlni joi, din pricina restricţiilor anti-Covid.

Oriunde, oricând, la bine, la greu, fraţi cu 'Poli' vom fi mereu” nu se va auzi pe stadionul Dan Pălinişanu în această joi, însă cele două formaţii rămân prietene chiar şi fără galerii prezente. Giuleştenii vin ca favoriţi la Timişoara, unde au mai jucat şi în ultimul sezon, pe când erau în Liga 2.

Rapid a câştigat ambele confruntări împotriva bănăţenilor în ultima stagiune, şi în sezonul regulat, şi în play-off, iar formaţia lui Mihai Iosif doar a crescut de atunci. Săpunaru, Grigore, Morais, Carnat sau Albu sunt doar câţiva dintre noii jucători din Giuleşti, iar aşteptările sunt ca oaspeţii să treacă cu uşurinţă peste acest meci.

Rapid va odihni cel mai provbabil câţiva dintre jucătorii săi de bază, având meci în campionat luni. În a 14-a etapă a Ligii 1, giuleştenii vor da peste altă formaţie nou promovată, FC U Craiova.

Afla mai multe despre: poli rapidpoli timişoararapid bucureşticupa româniei 

viewscnt
Articole similare