Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Poliţişti încolţiţi de suporteri. Forţele de ordine au tamponat maşinile în disperarea de a scăpa de furia fanilor

VIDEO | Poliţişti încolţiţi de suporteri. Forţele de ordine au tamponat maşinile în disperarea de a scăpa de furia fanilor

Fotbal

Comentarii

Autorităţile din Argentina sunt în alertă. Două zeci şi şase de persoane au fost rănite după ce suporterii celor de la Club Atletico All Boys s-au răfuit cu forţele de ordine.

Fanii echipei din Buenos Aires au reacţionat nervos după ce echipa lor a fost învinsă pe teren propriu cu 3-2 de cei de la Atlanta. Autorităţile au anunţat că 16 dintre cei 26 de răniţi sunt poliţişti, în timp ce trei suporteri au fost reţinuţi.

Numărul incidentelor dintre suporterii echipelor de fotbal şi poliţie s-a înmulţit în Argentina. Autorităţile sunt în alertă, pentru că sâmbătă va fi returul finalei Copei Libertadores dintre River Plate şi Boca Juniors. Au fost propuneri ca El Super Clasico să se joace fără spectatori, pentru a evita incidentele care pot apărea ulterior. În Argentina, nu este permis ca suporterii oaspeţilor să asiste la duelurile dintre Boca Juniors şi River Plate, iar regula a fost aplicată şi în finala Copei Libertadores.

Afla mai multe despre: fotbalclub atletico all boysatlanta 

viewscnt
Articole similare