Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ponturi pentru pariuri? Două declaraţii date după meciurile de marţi seară care oferă indicaţii importante

VIDEO | Ponturi pentru pariuri? Două declaraţii date după meciurile de marţi seară care oferă indicaţii importante
Comentarii

Juventus şi Manchester City s-au calificat în optimile de finală după meciurile de aseară, iar cele două echipe îşi fac deja planuri pentru partidele din luna februarie. Totuşi, niciuna dintre ele nu este sigură de câştigarea grupei, ceea ce ar garanta un adversar teoretic mai facil la tragerea la sorţi.

Chiellini s-a bucurat după ce echipa lui a câştigat cu Valencia şi a obţinut biletele pentru faza eliminatorie a Ligii Campionilor. Totuşi, fundaşul uită că Juventus mai are un meci în faza grupelor, iar Manchester United poate termina înaintea peninsularilor în grupă. Fotbalistul de 34 de ani are o scuză însă. Înainte şi după partida cu Young Boys, Juventus are parte de două super dueluri în Serie A.  Inter Milano şi Torino sunt adversarele trupei lui Allegri. 

Şi Guardiola pare preocupat mai degrabă de meciurile de campionat. Nici City nu va avea un program prea facil în luna decembrie. Înaintea jocului împotriva lui Hoffenheim, cetăţenii au derbyul cu Chelsea, iar în weekendul următor dau piept cu Everton. Aşa că nu este exclus ca managerul spaniol să menajeze câţiva dintre titularii obişnuiţi în ultimul joc din grupele Ligii Campionilor. 

Afla mai multe despre: guardiolachielliniponturi 

viewscnt
Articole similare