Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Portar neobişnuit la Sepsi! Cine şi-a pus mănuşile pe finalul partidei: faza zilei în Liga 1

VIDEO | Portar neobişnuit la Sepsi! Cine şi-a pus mănuşile pe finalul partidei: faza zilei în Liga 1

Superliga

Comentarii

Mijlocaşul lui Sepsi, Boubacar Fofana, a terminat ca portar meciul cu UTA Arad şi a avut câteva emoţii pe final.

VIDEO | Mijlocaşul Fofana, în poartă la Sepsi

UTA a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a XXIX-a a Ligii I. 

Meciul s-a terminat cum nu se poate mai rău pentru Leo Grozavu şi echipa sa. Portarul oaspeţilor, Niczuly, a fost eliminat pentru un fault în postură de ultim apărător asupra lui Buhăceanu, la o fază la care cei de la Sepsi au cerut offside. În minutul 87, portarul oaspeţilor a ieşit din poartă la 25 de metri şi şi-a doborât adversarul. 

Întrucât efectuase toate schimbările, Leo Grozavu nu a avut de ales şi mijlocaşul Fofana a intrat în poarta echipei Sepsi. 

Primele emoţii pentru Fofana au avut loc chiar la lovitura liberă rezultată din faultul comis de Niczuly, dar mingea trimisă de Adi Petre a trecut mult peste poartă. 

Apoi, Fofana a avut o fază la care a dovedit că nu este poartar de meserie. În minutul 90+2, mijlocaşul a prins o minge în careu, a căzut pe ea cu corpul şi a scăpat-o în faţă, dar un coechipier a îndepărtat pericolul. 

În urma acestui rezultat, UTA Arad este pe locul 10 în Liga 1, cu 36 de puncte, în timp ce Sepsi e pe locul al patrulea, cu 44 de puncte. 

Afla mai multe despre: sepsiutafofanaportar sepsi 

viewscnt
Articole similare